Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: špikanje in pritisk navzdol 9.3.2006 17:48:19
|
|
|
|
lelaval
|
Priporočam ti čimveč ležanja. V ponedeljek pa ne pozabi tega omenit G. Jaz sem zaradi omenjenih težav po 2 mesecih nosečnosti morala čez noč na bolniško s strogim ležanjem. In sem uspela pripeljat nosečnost do konca.
|
|
RE: špikanje in pritisk navzdol 9.3.2006 22:13:09
|
|
|
|
tinca34
|
Tudi mene je dva dni nazaj nekaj pikalo.... neka čudna ostra bolečina; sem v 36. tednu, jutri pregled pri G in jo nameravam to vprašat..... bom sporočila. ok? t.
|
|
|
|
RE: špikanje in pritisk navzdol 10.3.2006 9:46:24
|
|
|
|
lenika
|
Tinca 34, danes se je na srečo to špikanje umirilo (že včeraj zvečer), bi ti bila pa vseeno hvaležna, če mi napišeš kaj ti je rekel G, ker jaz moram čakat še do ponedeljka, pa se mi zdi takooooo dolgo.
|
|
|
|
RE: špikanje in pritisk navzdol 11.3.2006 8:40:18
|
|
|
|
tinca34
|
Ja, evo me - včeraj nisem utegnila.... najprej mi je rekla, da je možno, da je to znak vnetja (izcedek iz nožnice, srbi, peče), ampak potem ko me je pregledala, je ugotovila, da ima moja beba glavico zelo nizko in da zaradi tega verjetno občutim to špikanje in napetost. Vse skupaj si lahko lajšam z jemanjem magnezija in kalcija (šumeče tablete) in večkrat - dnevnega kratkega počitka leže. Tako. To je to. V bistvu nič zaskrbljujočega - pozna se, da smo v pozni nosečnosti in te 'težavice' pač dobimo v paketu . Lenika, ne skrbi, sigurno je vse ok. Lep vikend, Tinca
|
|
|
| Stran: [1] |
Tiste ki imate fantka..ErinKdaj mu je šla kožica od lulija čisto dol?do 1. leta (
44%)
do 2. leta (
13%)
do 3. leta (
7%)
kasneje (
21%)
operativno (
14%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!