|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   špikanje
27.1.2005 21:18:14   
sabini
A še katero špika v levem delu pod prsi ,mene full dostikrat sploh če spim na levi strani kaj bi to bilo a ma katera tudi ta problem .:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   špikanje
29.1.2005 19:15:55   
sabini
kaj pa vem možno čeprav sem ginekologinjo vprašala pa pravi da ne ve če ma to kakšne veze z nosečnostjo mene full dsostikrat .Mogoče zarad tega k sem se zredila kaj pa vem počakiva mogoče ma še katera ta problem L.P. Sabina 26t.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   špikanje
13.2.2005 0:08:36   
sabini
Valentina je kaj boljše mene še vedno špika

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Depiliranje

Kako pogosto si depilirate noge?

večkrat na teden (17%)

enkrat na teden (22%)

enkrat na 2 tedna (16%)

enkrat na tri tedne (14%)

enkrat na mesec (16%)

manj pogosto (16%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!