Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: špikajoča bolečina v dojki 12.4.2006 20:12:41
|
|
|
|
petra.horzi
|
najprej nism vedla kako pa kaj:) k ti piše še v podpisu pdp 12.4., pol sm pa na drugi temi vidla da ste dva tedna zdej stari:) a pa te boli sam med dojenjem al skoz? k jz sm mela tud na začetku ful probleme s tem, k so mi razpokale bradavice, in me je na začetku podoja fuul bolel, pol je mal popuščal ampak me je pol lih nehal do druzga podoja, pol pa spet
|
|
RE: špikajoča bolečina v dojki 12.4.2006 20:14:14
|
|
|
|
petra.horzi
|
aja pa jz sm mela na začetku tud prsi k lubenice, pa čist trde, zdej mam pa včasih čist mehke, pa tamal kr je dolg časa-dostkrat sprazne sam eno, do druge sploh ne prideva, tko da najbrž dost manj mleka ni kot ga je blo
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?