|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   špajza
16.5.2007 10:19:46   
Meggi
Poznate izraz oz. namen?

Prosto kjer blizu kuhinje shraniš stvari ki jih rabiš a ne nujno vsakdan ali tam skraniš zalogo hrane.

Včasih se je zdelo dfa je to staromodno- a izkazalo se je, še kako koristno.

Jaz bi jo full imela, sam jo nimam kje preuredit. Na živce mi pa gre da imm pol v kuhni vse nagužvan, sploh kake mašine gosp,..

Tak tiste ki se odločate- mali kot je boljš kot nič.

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: špajza
16.5.2007 10:26:31   
iva01
Jst sem tud za špajzo, men je super.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2007 10:27:39   
total
Jaz imam takšen prostorček podstrešni za ostale stvari in mi pride zelo prav,zdaj sm še dala gor lamelno zaveso in pride prav faj za vso ropotijo,ker drgač ne vem kako biuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2007 10:30:39   
Anonimen
JA ŠPAJZA JE OSNOVNI PROSTOR V HIŠI ZA MOJE POJME. DO SEDAJ SMO JO VEDNO IMELI V kleti in to mi je šlo blazno na jetra saj je po vsako malenkost potem treba laufat gor pa dol med tem ko se ti v loncu nekaj žge user posted image  v moji novi hiši je zato špajza en korak od kuhinje in v njej je tudi hladilnik, ostala hrana in pijača, ki se hrani izven hladilnika pa tudi mašinerija ki je praktično nikoli ne uporabljam user posted image . tam se bo našel prostor tudi za sesalec pa kako vedro not postavit in to je to. ravno včeraj smo postavili regal in nanj naložili vso šaro :) jeee!

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2007 10:32:51   
Anonimen
Jaz sem v bloku in jo imamo. In mi je to res super stvaruser posted image .
Ne vem kam drugi v blokih dajejo stvari. Pri nas je tam notr vse - likalnik in deska, sesalec, stojalo za perilo(zloženo), razne konzerve ipd. zaloge, pivo, mleko, zaloga sokov....
Res super stvar.user posted image

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2007 10:38:18   
Meggi
Lara - čakamo fotko. Supere in veselo koristite.

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2007 14:34:48   
Lunca1
Midva imava shrambo tik pred stanovanjem in res prav pride.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2007 1:12:53   
Annny
OK, jaz bi najprej ločila 'rumplkamro' (ali morda utility), ker se nahajajo razni sesalci, likalna deska, čistila, metle, morda je v istem prostoru tudi pralnica (pralni in sušilni stroj). To bomo mi uredili v kleti.
Drugo je pa špajza za živila in pijače. Trenutno jo imamo zraven kuhinje in je v redu.  Ampak mislim, da bomo špajzo v novi hiši prestavili v klet!!! Sprašujem se, kje hraniti npr. krompir in čebulo, če so prostori ogreti. Za take stvari je treba urediti temen in hladen prostor in tega v bivalnih prostorih ni.
Kako imate pa to urejeno?
Za večje stvari (recimo pijača) bomo pa pri nas imeli itak ogromne kuhinjske predale, omaro-shrambo ipd.

Lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2007 7:27:59   
Anonimen
ja jaz imam ločeno utility s pralnim strojem sušilcem likalno desko imam v mansardi tam kjer se oblečaila rabijo, da mi jih ni treeba nosit dol pa gor po stopnicah.
shramba pa je zraven kuhinje, v njej je sesalec ker ni drugje prostora drugače pa zgolj kuhinjske zadeve. bom sliko poslala en dan sam slikat morm :) krompirja in lebule in v glavnem ničesar ne kupujem na zalogo, saj imajo trgovine skladišča ne vem zakaj bi zalogop mogla smam financirat. zguba dnarja :) jaz vs kupujem sproti, nikoli ne delam npr ozimnice. tista mala vrečka čebule uin 2 kg krompirja bo pa tudi preživelo. pa shraba naša tudi ni ogrevana je pa zraven ogrevanih prostorov.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2007 21:43:32   
Dadi
Mi živimo v hiši stari vsaj 150 let.....in imamo za špajzo eno omaro v veži.Jo je moj naredu...Je dovolj hladno in super zadeva...sej veliko ne rabimo, če je pa ne bi bilo, pa ne bi mela kam devat stvari, ker mam kuhinjo bolj majhno.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2007 9:24:58   
Anonimen
user posted image  
evo tkole je. je pa kuj zdraven kuhinja v bistvu sem stala v kuhuinji ko sem to slikala user posted image

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2007 11:27:48   
honey
Mi smo pa tudi najprej imel namen met špajzo posebej in zraven kurilnico, pol smo pa ugotovil, da mamo zraven klet in smo špajzo in kurilnico združil in bom imela špajzo kar v kleti. Mi je praktično isto, če bom šla v klet ali pa če bi šla v špajzo - špajza bi bila čez hodnik, tko mam pa še 5 stopničk in bom v kleti. Itak bom imela pa za tiste sprotne stvari, ki jih bom veliko rabila, tako veliko omaro v kuhinji, da bom imela tam notri vse pospravljeno. Špajza oz. klet bo res namenjena vloženim kumaricam, papriki, krompirju, kakšni čebuli, če se bo zgubila in bo pritavala notri user posted image  pa take stvari. Pa kakšno pijačo "na zalogi", kar ne bo v hladilniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2007 14:45:01   
sazi
Smo še fazi končevanja hiše kupljene v 3 gr.fazi in je bila v idejnmnačrtu zraven kuhinje narisana shranba
meni je škoda tega prostora in imam raje večjo in prostornejšo kuhinjo, v njej kako omaro več za shranjevanje stvari, ki jih potrebujemo samo občasno, vse zaloge hrane, pijače, ozimnice in podobno, pa bo v kleti - je bilo tko tudi v hiši pri starših in mi je bilo super

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?
pluseki

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?

Brina (28%)

Klara (23%)

Hana (25%)

Vita (25%)

Število vseh glasov: 541

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!