nokes
|
eto, mislim, da sem dolžna kakšen odgovor!!! kupili smo eno "kvečko": TOTEGA . NORO! z 2 otrokoma, oba 1,5 leta in enim res nervoznim psom, ma ni blema!! postavljen takoj, sestavljen takoj, takoj. no frks! 8 klinov, to je vse! pa 2 fršlusa. priporočam fuuul, aber, ni preizkušen na dež, veter in ostale naravne katastrofe. v glavnem, mi smo v preprostoru imeli dovolj prostora za psa, prtljago, tudi za mizo, če bi bilo potrebno, spanje pa za 4 ni nobenega problema. edini moj pomislek je ta, da ima izhod samo naravnost ven, ne pa ob strani.... bi bilo bolj praktično, če bi še ob straneh našili en (no, 2) fršlus aja, pa še, nima ful hudega ventialcijsko- klima-hladilnega sistema, torej, nobenih odprtin v spalnem delu, kar me malo moti. kak naj rečem: lufta mi manjka, no, pa zaradi otrok glih nimam vse odprto (pa zaradi komarjev tut) glede na to, da mi radi menjamo place na dopustu, mislim, da je zelo dober nakup. letos so nas vikendi malo zafrknili, ker smo želeli več kampirat, pa je bil pogosto dež. bomo videli naslednje leto. komaj čakam. ima še kdo kakšno, morda bolj mokro, izkušnjo s kvečkami? ajd.