Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 28.8.2006 21:56:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, nisi edina. Pa prav gotovo nimate doma še nobenega nahrbtnika, a ne?
|
|
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 28.8.2006 22:00:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Res ne vem zakaj bi to bila neumnost - edino če nisi res kupila kakega veliiikega nahrbtnika . A ni nahrbtnik veliko bolj priročen (in estetski) kot ena PVC vrečka? Meni je čisto logično, da imajo otroci stvari v nahrbtniku, vkolikor vrtec nima omaric, kjer bi puščali rezervne cunje. Tudi sama sem Anžetu sedaj, ko gre v večjo skupino (omarice imajo le jasličarji) kupila nahrbtnik za rezervne cotice.
|
|
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 28.8.2006 22:01:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa prav gotovo nimate doma še nobenega nahrbtnika, a ne? ah no, to ga pa pri nas tud nimamo
|
|
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 28.8.2006 22:08:02
|
|
|
|
Lejči
|
Babylove, jaz sem ga tudi, ko je šla v vrtec. nekje ja mora imeti stvari pospravljene. pa pravz užitkom sem ga iskala .
|
|
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 28.8.2006 22:15:25
|
|
|
|
babylove
|
Pa prav gotovo nimate doma še nobenega nahrbtnika, a ne? Ne, Splišni, prav nobenega (primernega za to priložnost...) .
|
|
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 28.8.2006 22:17:01
|
|
|
|
babylove
|
nahrbtnik veliko bolj priročen (in estetski) kot ena PVC vrečka Seveda, pa tudi ekološki vidik je treba izpostavit !
|
|
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 28.8.2006 22:19:22
|
|
|
|
babylove
|
Takšna je:
|
|
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 28.8.2006 22:29:08
|
|
|
|
daria78
|
Tudi naš fantek ga ima in ga noče sam nositi. Da mu pa ni pretežek, mu stvari nosim jaz, v svojem nahrbtniku, on pa nosi praznega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2006 22:37:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 28.8.2006 23:13:37
|
|
|
|
frutka_
|
Meni se zdi to najboljša varianta. jaz sem tudi malemu kupila lani nahrbtnik v Benetonu in je zelo vzdržljiv glede na to kje vse smo ga že vlačili in kolkokrat preprali. V nahrbtnik pa mu daj enojno ali dvojno celotno garderobo, pleničke, robčke, ninico (če jo ima), plasteničko, kremo za malo rito, rezervno vrečko za umazana oblačila.
|
|
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 28.8.2006 23:14:34
|
|
|
|
frutka_
|
Ej, meni je tudi tale Nodi-nahrbtnik všeč!
|
|
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 29.8.2006 7:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je dober. Hitro napišite kje se ga da kupiti.
|
|
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 29.8.2006 8:04:33
|
|
|
|
tosja
|
ZELOOOOOOOOOOOOO lep nahrbtnik Saj če ostane vse čisto (rezervna oblačila) pa ga sloh ne rabiš vsak dan domov nosit Lep prvi šolski dan - takšni naj tudi sledijo
|
|
|
|
RE: šolska torba za v jaslice 29.8.2006 19:37:43
|
|
|
|
tažana
|
jest sem tut danes kupila en nahrbtnik za jasli. sem mnenja da je to nujna oprema!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?