|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šola za starše v Postojni
12.4.2005 15:16:30   
Jessy
Pozdravček!

Sicer sem že vprašala v porodnišnico preko e-maila, pa mi nihče ne odgovori (minila sta že 2 dneva, jaz sem pa nestrpna), zato se obračam na vas.
Ve mogoče katera, kdaj se začne šola za starše v Postojni? Ali morda že poteka? Ali lahko kako predavanje zamudiš? Kateri dan v tednu je in ob kateri uri?

Mislim, da je prišel čas tudi za avgustovke, da se napotimo na te šole.

Lep dan vsem :nosecka::nosecka::nosecka: in :duda::duda::duda:, ter tistim, ki ša čakate!

Jessy
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.4.2005 15:23:35   
Jessy
Še nekaj me zanima, pa bom kar tu vprašala, da ne bom spet novega posta odpirala.
Kako greste, oz. ste šle ve oblečene na šolo za starše? Se oblečete v trenirke (zaradi kakšne telovadbe - vsaj jaz si to tako predstavljam) ali morda v kavbojke ali hlače? Ali je treba nesti kaj s seboj (dokumenti, kakšno brisačo...kaj drugega)?

Saj mogoče neumno sprašujem, samo res ne vem kako je s tem.

Vesela bom vsakega odgovora!

lp, Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2005 15:27:54   
Spicy Black
Ojla!

Midva sva bila ravno v prejšnjem terminu in če sem prav slišala se bo naslednji termin začel v začetku maja. Najboljše pa je, da pokličeš v porodnišnico in rečeš za glavno sestro ga. Čelhar. Ona namreč šolo organizira. Je pa SUPER :bravo: ta gospa. Njo bi lahko poslušal cel dan. Mi je tudi krasno, ker ima sama 3 otroke in marsikaj pove iz lastnih izkušenj. Resnično priporočam vsaki! Šolanje pa traja približno 1 mesec.

Na eletronsko pošto pa odgovarja ga. direktorica in lahko da ima veliko tega. Jaz sem pisala dvakrat in obakrat dobila odgovor v 2 dneh.

Lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2005 15:31:49   
Spicy Black
No, da ti še tukaj pomagam :)-

Jaz sem bila v nosečniških kavbojkah, ostale so bile tudi normalno oblečene. Je pa po predavanju telovadba (vsaj prejšnji mesec je bila) in morda si neseš seboj trenirko. Dokumentov ne rabiš. Morda si vzameš pisalo in papir za lastne zapiske.

OBVEZNO pa si vzemi dovolj pijače. Predavanje traja 2 uri in zagotovo boš žejna.

Ati je pa tudi dobrodošel :)-..

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2005 18:51:04   
Jessy
Nina, najlepša hvala! Bom počakala še kak dan ali dva, potem pa res pokličem!

Ati pa se je za k porodu in za v šolo priporočal že takrat, ko sva se spoznala, kar je bilo dobrih 11 let nazaj. :bravo::bravo::bravo:

Naj te vprašam še nekaj. Se ti zdi, da sem še zgodnja, glede na to, da imam PDP 2.8.?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2005 19:12:58   
Spicy Black
Ja, kar zgodaj greš...Šola se priporoča tam nekje 1 mesec ali mesec in pol pred PDP saj tako ne pozabiš vsega. Če bi bila jaz na tvojem mestu ne bi še šla naslednji mesec - pred tem pa se pozanimaj kdaj je naslednja, da je ne zamudiš :). Če gledava, da je bila v MARCU, APRIL NE, MAJ DA, JUNIJ NE, recimo, da bi bila naslednja v JULIJU. In je skoraj mal pozno ane da. Premisli sama.

Gospo Čelhar povprašaj kako in kaj bo s predavanji. Zadnji mesec pa tudi težko sediš tam dve uri na tistih neudobnih stolih ;).

Prej sem ti pozabla povedati, da sva midva dva predavanja izpustila in ni panike saj šola ni obvezna. Saj dobiš urnik predavanj in se sama odločiš kam boš šla in kam ne.

Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2005 19:43:59   
Jessy
Ja, julij je res že prepozno, sploh če se bebi odloči in malce pohiti. Po drugi strani je pa v juliju že tudi zelooooo vroče in s takim velikim trebuhom bi bilo res težko. Bom videla, kaj mi bodo odpisali, če mi bodo, potem pa bom še poklicala osebno, ker bo tako res najboljše. Tam mi bodo že znali svetovati.

Zlata si!!! :rozica::rozica::rozica:

lp, Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?