|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šola za starše - 7. ali 8. mesec?
26.1.2005 14:15:33   
bikica30
Živjo!
Prosim vas za mnenje ali se vam zdi da je 8. mesec prepozno iti v šolo za starše? Rok imam konec aprila in bi hodila v šolo marca.
Februarja sem še v službi (zelo zaposlena, poleg tega hodim še na jezikovni tečaj 2x na teden + izpit) in se mi zdi da bo malo prehudo še 2-3x na teden iti v šolo za starše.

Kaj menite? Kdaj ste ve hodile?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
26.1.2005 14:25:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bikica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2005 14:31:19   
Špacka
Sem imela željo, da bi to naredila v 7. mesecu, vendar je bil to december in ful gužva v službi,pri meni bi še šlo, moj je pa bogi kar se tiče prostih dni oz. vsaj nekaj ur- tako da sva šla v 8.mesecu in tud ni problema. Imam pa jutri zadnjič, pol pa odštevamo tedne do poroda...

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2005 17:01:27   
Nika27
Jaz sem šla v 8.mesecu pa me je kar malo mučilo sedeti na tistih stolih v neprezračeni sobi... Pa še v tistem času je bil Lukec najbolj aktiven in me je brcal pod rebrca :)-

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2005 8:29:30   
Anonimen
Jaz bom ravno zaradi vsega tega (službe, časa, vročine in velikega trebuha) šla v šolo kar zdaj, ko sem v 17T. V bistvu se mi ne zdi prekmalu, bom imela vsaj potem vsa balonasta mir, pa mi ne bo treba nikamor hodit :)-

Tinka 16T 6/7

(odgovor članu bikica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Starost
Ela123

Koliko ste bili stari, ko ste prvič zanosili? prosim, da vpišete še ali je bilo načrtovano ali ne in ali ste otroka obdržali.

20 ali manj (13%)

20-25 (35%)

25-30 (35%)

30-35 (13%)

35-40 (2%)

40 ali več (1%)

Število vseh glasov: 475

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!