|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šola za starše-kdaj
11.1.2005 18:31:17   
binica
Dekleta,
kdaj se gre ponavadi v materinsko šolo? V katerem mesecu??

LP, Binica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   šola za starše-kdaj
11.1.2005 18:32:34   
Anonimen
Meni so rekli, da v 7. oz. 8. mesecu. Sem bila v 8. mesecu, samo 4 obiski v zdravstvenem domu, mi je bilo fajn.

Bye,

Blacky s :duda:

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   šola za starše-kdaj
11.1.2005 19:20:33   
nita

Tudi jaz sem bila v 8. mesecu nosečnosti. Štiri pradavanja po pribljižno 2 uri in to je to. Moram pa priznat, da ni bilo nič posebnega in da je po izkušnjah RR-ovk zelo različno od kraja do kraja.

L.P. Anita

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   šola za starše-kdaj
11.1.2005 21:07:42   
cekrček
Živjo binica:metulj:

Jaz materinsko šolo obiskujem zdaj (začela se je včeraj) in sem v 29t.Imamo 8 predavanj od tega je 3x telovadba + dihanje, porod 1, porod 2, poporodno obdobje, nega otroka, dojenje in ogled porodnišnice.Tako je v ZD Ljubljana (Vič-Rudnik).Predavanja trajajo približno kakšno urco al pa še par minutk več.Je pa čist fajn.

Pozdravček, cekrček :sloncek:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   šola za starše-kdaj
12.1.2005 13:53:42   
atinav
Ojla!
Jaz sem ena tistih :nosecka: , ki sem čakala skoraj čisto do konca z materinsko šolo...sem v 37t. Imamo pa 5x predavanja po približno 1 uro...in je čisto fajn.

papa
atinav:)

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   šola za starše-kdaj
12.1.2005 18:20:26   
spacey
Jaz sem se tudi že zdej v 7. mesecu odpravila (če me slučajno kaj prehiti :)- ) in imamo predavanja 2x tedensko (torek in četrtek) po 2-3 ure, 4 tedne, torej vse skupaj bo 8 srečanj. Nekaj je dolgočasno in se ure vlečejo ko čigumi, nekaj pa zelo zanimivo in cajt hitro mine. :)

Lp;
P 9nebesa 30t

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Imeni za punčko
AjPu

Kateri dve imeni sta vam najbolj všeč?

Ela Anika (13%)

Ela Zara (39%)

Ela Klara (48%)

Število vseh glasov: 541

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!