|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šola za starše, morje
1.6.2006 10:59:22   
damana
Pozdravljene, sem v 28.tednu nosečnosti in se počutim dobro.Problem imam glede materinske šole in sicer v moji okolici ni sedaj čez poletje nobenega termina frej. Klicala sem v Celje, kjer me je naročila 1 teden pred rokom, ker ima žal prej vse zasedeno. V Žalcu sploh nimajo več šole čez poletje, tako da tudi odpade. In sedaj ne vem več kam se naj obrnem, zelo bi rada šla, da še malo poizvem o moji mali. Če je katera iz celjskega konca, naj mi prosim posreduje podatke o tem kam se še naj obrnem. Prosim.   
Pa še nekaj, čez 20 dni odpotujem na morje, starih kopalk ne spravim več na sebe in me zanima kje bi lahko kupila kakšne nosečniške oz. bolj normalne za v času nosečnosti.?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šola za starše, morje
1.6.2006 11:05:44   
total
Jaz mam ene čist nove kopalke od Lisce enodelne nosečniške št.38b,če te zanima prodam.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu damana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2006 13:33:00   
Polly
Jaz sem si kupila najbolj enostavne "bikinke" s trakci, tako da si jih zavežem, kot mi najbolj paše user posted image . Pa še najcenejša varijanta so (cca. 3.ooo SIT) user posted image user posted image user posted image . Sedaj sem v 31. tednu, pa je še dovolj "placa"... user posted image

Glede MŠ; ne vem od kje si, a si poskusila v Trbovljah?

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2006 15:24:22   
bskrle
Jaz sem uporabljala kopalke od svoje mame, ki ima št. 46.
V Kamniku jr materinska šola tudi  v juniju.

(odgovor članu damana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2006 15:54:54   
vidja
Kaj pa Slovenska Bistrica? Ne vem pa če je čez poletje.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2006 17:28:30   
KOZLEK
Za MŠ poglej še v Velenje. Kopalke pa ene čist na izi  bikinke v HM ali New Yorkerju

Lp

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2006 11:52:18   
Slatinšek
Jaz pravkar obiskujem MŠ v Velenju. Predavanja so organizirana v zdravstvenem domu Velenje, ob torkih in četrtkih. Naslednji termin predavanj je v začetku julija, mislim da 4.7.2006 ob 10.00, če se ne motim, preveri.

Tudi jaz sem kupila bikinke v H&M-u, najcenejša in uporabna varianta.

(odgovor članu KOZLEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2006 13:07:31   
A_A
 A katera ve, a se je treba za materinsko šolo v LJ kaj prej naročiti. Nalepke sem že dvignila, samo mi ni nihče nič rekel, da se je treba prej naročit?

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Slatinšek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2006 13:25:27   
Anonimen
Lani sem gledala nosečniške kopalke v neki trgovini na morju. Meni so se zdele grozne user posted image  user posted image .

Nekako takšne kot so bile včasih tiste vrečaste nosečniške obleke. Definitivno ne priporočam. Kupi bikinke, tako kot so ti že napisale ali pa "navadne" kopalke, večje velikosti.

(odgovor članu damana)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2006 10:35:42   
Anonimen
A katera ve, a se je treba za materinsko šolo v LJ kaj prej naročiti.

Na tecaju za zgodnjo nosecnost so mi rekli, da naj kar pridem in da se ni potrebno narocati. Jaz jih bom verjetno kljub temu enkrat prej poklicala in se prepricala v to. Telefon: 522 60 48, pon-pet, 13-15.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2006 11:42:30   
kapesanta
jaz sem kupila nosečniške cele kopalke preko Neckermana - mislim da sem dala ene 3 jurje - sva šla v hotel, pa se mi ni zdelo da bi se kopala v dvodelnih user posted image .
V trbovljah je šola načeloma vsak drugi teden v mesecu (tko da bi znala bit ta teden) - lahko pa vprašaš na telefon: 041/991-404 - Gabriela Hostnik.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2006 12:48:26   
A_A
seenamojca,
hvala za odgovor user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.6.2006 10:48:49   
damana
KAKŠNE NALEPKE SI ŽE DVIGNILA?

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.6.2006 11:07:00   
Alisa
Nalepke katere moraš dvignit v porodnišnici oddaš na tečaju šola za starše rabila jih boš pa če boš hodila na Dekompresijo v Ljubljani. Dekompresija baje pomaga da ti ne zatekajo noge, za lažji porod in boljšo prekrvavitev za bebico.

(odgovor članu damana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?