|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   škotska
22.11.2006 8:32:54   
Anonimen
pozdrav popotnice,
je že bila katera na Škotskem z  user posted image . Mi planiramo dvotedenski dopust konec aprila 2007 z avtodomom. Takrat bo imel mali 18 mescev. Zanimajo ime izkušnje. Na kaj morem biti pozorna, na kaj ne pozabim? Kje se da kampirati? Free camping? Kaj priporočate za ogled?

Vsem en pozdrav, A.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: škotska
22.11.2006 10:00:06   
viv_
Ojla,

mi smo bili na Škotskem davnega leta 1998, s svojim avtom, takrat še brez otrok.

Pokrajina je sicer super lepa, čudovita... Res zakon! Ampak še poleti zna biti deževno, aprila pa sploh... Tako da, pripravite se na nekoliko slabše in hladnejše vreme.

Za ogled imate na razpolago 101 grad, narava sama, pa nujno na kakšen otoček, mi smo šli na Iono, Sky in Mann.

Ljudje so zelo prijazni, deluje free camping. Je pa pričakovano, da tam, kjer misliš kampirat, stopiš do prve hiše, pozvoniš in vprašaš, če lahko kampiraš. Vsi so prijazni, dovolili vam bodo brez izjeme. Nam so dali kdaj še kakšno vino za k večerji, ponekod so nam dovolili uporabo kopalnice in stranišča... Res super!

Ne vem pa, koliko je v tem času Škotska primerna za 18 mesečnika. Ne vem, kaj bi bilo lahko tam zanimivo zanj - Loch Ness in kip Nessie, pa visokogorsko govedo, takih krav pri nas ni... sicer pa...user posted image

Če imaš še kakšno vprašanje, se javi... Srečmo por!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2006 11:01:28   
Anonimen
viv, hvala in čestitke za novorojenčico

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2006 13:00:26   
tinatona
Ojla!

Jaz sem bila tri leta nazaj tam 6 mesecev. Letos pa z mojim navihancem (takrat 14 mesecev). Meni ni žal in bova naslednje leto spet šla (če mi bodo le finance dopuščale, bi rada šla za 3-4 tedne, ker imam gor kar nekaj prijatlejev).

Mi2 sva bila v Aberdeenu in okolici, ter na Shetlandskih otokih. Bilo je noro lepo. Najbolj so mu bile všeč živali (govedo, ovce in šetlandski poniji).

Sva pa šla tja z avionom in potem z ladjo.

Vi kar pojdite in boš vidla da vam ne bo žal. Narava super, ljudje pa full prijazni.

LP Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2006 14:08:38   
Anonimen
tinatona hvala,
ga že vidim ta malega kako nori za poniji , že zdaj je čisto utrgan na pse, konje...

(odgovor članu tinatona)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?