|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šivi po laparo.
30.11.2007 16:58:16   
CIPRESA
Tiste ki ste prav tako pridelale šive po laparoskopiji, kdaj se  toliko zacelijo da ni več nevarnosti da bi  se odprli?
Danes sem bila pri svoji zdravnici in mi je pobrala šive ven. Ker pa sem se v  KC še prehladila kašljam ko nora. Ali je kaka nevarnost da se rana ponovno odpre?  Ko kihnem ali zakašljam me zapeče ampak vsakič znova me je strah da se mi nebo pocedila kri venuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šivi po laparo.
30.11.2007 17:02:54   
emaa
Če so šivi ven pobrani, potem ni več nevarnosti, da se odprejo, saj se je koža že sprijela. Itak gre samo za en šiv na štirih mestih, tako da ni sile. Občutljivo bo pa še nekaj časa. 

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2007 17:08:30   
CIPRESA
O, sem bila že v skrbeh da bom spet letala na urgencouser posted image

Ker me na šivu zapeče ko zakašljam sem se ustrašila. Občutek je kot bi se ti odprlouser posted image

Hvala  emamairuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2007 17:16:47   
emaa
Jaz sem kot stara mama hodila še dva dni po laparo, sem se bala 'raztegnit' šive, pa še nekaj časa sem nosila une mrežaste spodnje hlače, ker me je drugače motilo, pa hlače, ki so prišle nad ali pod šivom, ne pretesno, ker me je pri sklanjanju malo zabolelo, oz. bilo neprijetno, če mi je kaj gor pritiskalo. Po CR sem bila bolj pogumna, ker sem vedela, da mi nima kaj bit, sam že drugo noč ležala na trebuhuuser posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?