ronja
|
petra, hvala za napotke o spalki, bom naredila eno za na morje, ker ne vem, če bo mala imela tam svojo posteljico oz. se bomo verjetno kako znašli in improvizirali, pa tudi za zvečer, ko bova recimo midva zunaj na terasi, da je lahko z nama, pa da me ne skrbi, da bi jo prepihalo. Fajn zadeva, ne bo problem naredit zapenjanje na hrbtu je po moje zato, ker je to lažje kot če bi se po prsih zapenjalo, potem bi mu morala rokico nazaj krivit, da bi ga ven spravila... Verjetno zato, lažje od spredaj slečeš. Bom pa vseeno upoštevala nasvet in kar bom delala, se bo odpiralo spodaj med nogami Ja, pliške bom šivala kasneje, ko bom že vedela, koliko mi bo moja pupika (če sploh bo res pupika ) zrasla do takrat... kako pa dam fotko gor? andrejka, ja, tako sem tudi nameravala naredit, kupit par bodijev in cotk, pa po njih naredit ostale - samo vseeno nisem vedela, ker je več modelov, pa nisem vedela, kaj je najbolj praktično in so punce res super pomagale! ja, Ronja je zakon, po njej bom poimenovala svojo (če bo res punčka ), moja najljubša knjiga, sem jo dobila za zajčka, ko sem bila 6 let stara, pa jo od takrat vsako leto (še zdaj ) preberem in mi je sploh strašno simpatična! Tako punčko bi jaz mela, samosvojo, divjo, prijazno, pošteno No, potem se bom morala potrudit bit tako dobra mami kot je bila Lovis Še eno vprašanjce: saj vem, da sem totalna trola, ampak dajte mi vsaj približno povedat, koliko teh cotic pa rabi dojenček? midva sva namreč oba anti-moda in ne greva v trgovino z oblekami, dokler nekaj ne razpade na nama... Pa kdaj kaj dobiva od koga, ker jim je premalo ali pa ni več všeč, pa nimava ravno polnih omar oblek, 2-3 kavbojke, pa par puloverjev in majc in to je to ... In se mi zdi, da bi znala podcenjevati količino oblek, ki jih potrebuje otroček... Ali je kje že kaj o tem napisano - mislim količinsko... Saj vem, d a so otroci različni, pa eni skoz vse pobruhajo, eni pa nič, ampak vseeno, vsaj približno....
|