Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: šestice, zajedalci ali kaj drugega 3.4.2007 20:46:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mlečnih zob je samo 20. 4x5 . Torej šestic ni.
|
|
|
|
RE: šestice, zajedalci ali kaj drugega 3.4.2007 21:39:08
|
|
|
|
lex
|
Ja vem, ampak šestice so prvi stalni zobje, ki izrastejo, pa me zanima če lahko prej kot pa začnejo mlečni izpadat. Sem že pozabla. Od zadaj za petico ima namreč nabreklo dlesen ko bi mu zob izraščal, slini se ko polž (ima že vseh 20 mlečnih zob). Imel je malo povišano temperaturo in iz nosa mu teče, pa kašlja. Je popolnoma nič, če pa že kaj pa nič ne grize. Sem mislila, da bi mogoče imel zajedavce - o teh pa nimam pojma, ker mi je bilo v srednji šoli med razlaganjem te snovi slabo, ko sem si predstavljala krog. Kaj pri bi lahko bilo????
|
|
RE: šestice, zajedalci ali kaj drugega 3.4.2007 21:46:18
|
|
|
|
beti 1
|
prvo srečanje z virusom herpesa= slinavka? Ali si prepričana, da nima kakšnih oteklin in razjed drugje po ustih? Seveda je tudi pri stalnih zobeh variacija, kdaj pričnejo rasti, ampak pred petim letom zelooo redko. Da bi komu zrastli pri dveh pa še nisem slišala.
|
|
|
|
RE: šestice, zajedalci ali kaj drugega 3.4.2007 23:18:05
|
|
|
|
lex
|
Jutri pokličem pediatrinjo, ker tako ne gre več naprej. Sem pa marsikaj našla na temo slinavka - lahko bi bilo to
|
|
RE: šestice, zajedalci ali kaj drugega 4.4.2007 7:35:00
|
|
|
|
nanka
|
Dobro jutro, Kako ste kaj? Ste že v pričakovanju praznikov? Pri nas nič novega, samo govoriti in ponavljati je začela vse besede. Za vsako stvara, ki jo vzame v roke sledi vprašanje, Kaj to? ko ji povem besedo ponovi. Včasih je prav smešna. Tia, kaj si uredila glede vrtca? Pri nas v službi je prav pestro, preštevajo se viški in na veliko se premešča ( nižja plača), tako da je kar napeto ozračje. ( odkar sem se vrnila, še vedno nisem dobila vsega svojega dela nazaj, zato se kar bojim kdaj bom na vrsti). To je tudi eden od razlogov zakaj se tako malo javljam, ne delam drugega kot mislim kako in kaj naprej. Doma je pa tako ali tako norišnica, tako da vsak večer padem v komo. Komaj čakam praznike, da si malo odpočijem.... Kavica kliče
|
|
|
|
RE: šestice, zajedalci ali kaj drugega 4.4.2007 10:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
lex, kaj pa če mu je kakšna cista ven prišla? Ker moj je imel enake težave pri 3 mesecih, smo mislili, da mu grejo ven zobki. Še bela velika pika se je pojavila, kot zobek, na kar se je izkazalo za cisto, ki pa je tudi izginila kot je prišla čez par mesecev. Upam, da si kaj že rešila, ker tudi jaz dvomim, da bi pri 2 letih začeli rasti stalni zobje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......