|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šestice, zajedalci ali kaj drugega
3.4.2007 20:19:25   
lex
V nedeljo je dobil naš 2  letnik 37 "vročine", začelo mu je kapljati iz nosa in kašljati. Pa sem milila,da je prehlad, zdaj pa je nehal jestin zadaj sem mu našlatala bulico, glih tako pa pri 4 ali 5 kah. Kdaj so vašim začele izraščati šestice?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šestice, zajedalci ali kaj drugega
3.4.2007 20:46:40   
Anonimen
Mlečnih zob je samo 20.

4x5 user posted image . Torej šestic ni.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2007 21:39:08   
lex
Ja vem, ampak šestice so prvi stalni zobje, ki izrastejo, pa me zanima če lahko prej kot pa začnejo mlečni izpadat. Sem že pozabla.

Od zadaj za petico ima namreč nabreklo dlesen ko bi mu zob izraščal, slini se ko polž (ima že vseh 20 mlečnih zob). Imel je malo povišano temperaturo in iz nosa mu teče, pa kašlja. Je popolnoma nič, če pa že kaj pa nič ne grize. Sem mislila, da bi mogoče imel zajedavce - o teh pa nimam pojma, ker mi je bilo v srednji šoli med razlaganjem te snovi slabo, ko sem si predstavljala krog.

Kaj pri user posted image  bi lahko bilo????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2007 21:46:18   
beti 1
prvo srečanje z virusom herpesa= slinavka? Ali si prepričana, da nima kakšnih oteklin in razjed drugje po ustih?
Seveda je tudi pri stalnih zobeh variacija, kdaj pričnejo rasti, ampak pred petim letom zelooo redko. Da bi komu zrastli pri dveh pa še nisem slišala.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2007 23:18:05   
lex
Jutri pokličem pediatrinjo, ker tako ne gre več naprej. Sem pa marsikaj našla na temo slinavka - lahko bi bilo touser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2007 7:35:00   
nanka
Dobro jutro,

Kako ste kaj? Ste že v pričakovanju praznikov?

Pri nas nič novega, samo govoriti in ponavljati je začela vse besede. Za vsako stvara, ki jo  vzame v roke sledi vprašanje, Kaj to? ko ji povem besedo ponovi. Včasih je prav smešna.

Tia, kaj si uredila glede vrtca?

Pri nas v službi je prav pestro, preštevajo se viški in na veliko se premešča ( nižja plača), tako da je kar napeto ozračje. ( odkar sem se vrnila, še vedno nisem dobila vsega svojega dela nazaj, zato se kar bojim kdaj bom na vrsti).

To je tudi eden od razlogov zakaj se tako malo javljam, ne delam drugega kot mislim kako in kaj naprej. Doma je pa tako ali tako norišnica, tako da vsak večer padem v komo.

Komaj čakam praznike, da si malo odpočijem....

Kavica kliče

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2007 10:25:24   
Anonimen
lex, kaj pa če mu je kakšna cista ven prišla?

Ker moj user posted image  je imel enake težave pri 3 mesecih, smo mislili, da mu grejo ven zobki. Še bela velika pika se je pojavila, kot zobek, na kar se je izkazalo za cisto, ki pa je tudi izginila kot je prišla čez par mesecev.

Upam, da si kaj že rešila, ker tudi jaz dvomim, da bi pri 2 letih začeli rasti stalni zobje. user posted image

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2007 14:24:32   
lex
Evo mi imamo namreč začetek škrlatinke. Brez vročine i brez pikic. Dobil je Ospen, v torek imava pa kontrolo. Kaj bo iz tega ven NIMAM POJMA. Po moje še sama ne ve. Res je da je dobil malinast jezik, to je pa tudi vse. Aja pa še vedno nič (skoraj) ne je .
Upam, da ga bo pisnaka pozdravila.

LP lex

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......