|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šesta stopnja izobrazbe
29.6.2005 12:26:29   
katyya
hay

Zanima me če ima katera 6 stopnjo in kakšno delo opravlja. Jaz jo imam in imam skoz problem glede iskanja zaposlitve. Za delo kjer rabijo 7 stopnjo imam premalo za delo z 5 stopnjo pa preveč. Sploh ne vem kaj naj naredim.
lp:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   šesta stopnja izobrazbe
29.6.2005 12:30:45   
dory
Men je tole kar mal mem...poleg izobrazbe stejejo ful izkuksnje...ce teh ni,ti tud 9 ne pomaga...najvecji bullshit pa mi je,ko slisis,da ne mores opravljat dela,ker imas previsoko izobrazbo...sej bos ti sam soglasal z nizjo placo ( seveda v privat firmah )...hudo... poskusaj se naprej...ni :hudicek: da se ne najde tudi kaj zate...

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   šesta stopnja izobrazbe
29.6.2005 12:31:52   
baguSka
Evo razlog zakaj nism šla študirat!!!;)

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   šesta stopnja izobrazbe
29.6.2005 12:33:51   
TaRe*
Baguska...a ne..Jaz tud.Hlapce bojo vedno in povsod nucal...za tak bom dobra.:sloncek:
:sloncek::sloncek: ..sem Margit,ki še nikoli ni bila brez službe.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   šesta stopnja izobrazbe
29.6.2005 12:37:06   
baguSka
Jst upam da ne bo kdaj taku zenslu da bomo na cest :zmeden:

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   šesta stopnja izobrazbe
29.6.2005 12:38:44   
TaRe*
Pol bomo pa to pometale(cesto mislm)...

O matr,sej tko hudo pa menda vseen ne bo..:zmeden2:

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   šesta stopnja izobrazbe
29.6.2005 12:39:53   
ma-ja
Jaz imam šesto stopnjo, sem ekonomistka. Najprej sem dobila službo in je blo čist mem. Novo sem iskala 5 let, vmes sem bila dvakrat na porodniški. Zdaj sem v tej službi 1 leto in ni dost boljš kot prej, sem pa že dobila državno službo in sem ful vesela. Začnem pa septembra. To se mi je pa res usralo, po domače povedano. Govorim pa še aktivno nemško in angleško, tako da bom v novi službi spet malo več uporabljala ta dva jezika.
Se pa strinjam, je težko za službe, sploh če si izven Ljubljane. Moja sodelavka, ki je iz Gorenjske in se vozi, ne more nikakor dobiti druge službe.
Veš kaj, ne obupaj, enkrat ko boš najmanj pričakovala, boš ravno tist dobila!
Držim :miska::miska::miska:

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   šesta stopnja izobrazbe
29.6.2005 14:04:15   
polona2
A pometanje cest je pa nečastno delo, ali kaj? A bi raje imela povsod smeti?

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   šesta stopnja izobrazbe
29.6.2005 14:20:50   
baguSka
Čak kdo pa govori o pometanju cest :zmeden::ups:

Jst sm misnla na cest kot beračica.

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   šesta stopnja izobrazbe
29.6.2005 15:19:15   
BigWhale
Kaksno delo pa isces? Kar se previsoke izobrazbe tice, pa reci, da imas peto stopnjo.

(Kar se pa tice tega, da ne morejo placati nekoga s tako visoko izobrazbo je pa to cisto ok in ni trapast izgovor. Obstajajo neki normativi koliko naj bi bili ljudje placani)

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   šesta stopnja izobrazbe
29.6.2005 15:29:22   
maruškaD
Pa tudi če se prijaviš na delovno mesto z zahtevno 7. stopnjo - te bodo povabili na razgovor, če se jim boš iz ponudbe za delo zdela zanimiva, ali pa imaš vsaj izkušnje.

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   šesta stopnja izobrazbe
29.6.2005 22:56:21   
Sarina
Jaz imam tudi 6.stopnjo - ekonomistka in fullllllllll
probleme z iskanjem službe - Štajerska :(.
Je slabše kot če bi imela peto stopnjo.
Ker če iščejo nekoga s 5.stopnjo je čisto normalno, da ne bodo vzeli nekoga z 6., če imajo tam enih 100 kandidatov s pravo stopnjo, saj je logično, a ne?
Trenutno sicer opravljam službo za 5.stopnjo - fullll bedna služba (terensko delo - iskanje strank), pa še to sem dobila po strašnih vezah :(.
Iščem, iščem in iščem že skoraj dve leti - ni hudič, da enkrat ne bi bilo nekaj pametnega, ...
Držim pesti tudi zate in vse dobro, pa dosti optimizma!!!:rozica::rozica:

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   šesta stopnja izobrazbe
30.6.2005 18:40:17   
BigWhale
A sploh obstaja ekonomist, ki NE isce sluzbe ;)

(odgovor članu katyya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?