Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: še nekaj vprašanj-zmedena 28.1.2006 13:04:15
|
|
|
|
Gina
|
Ne, nikoli nisem imela takega občutka. Trebuh sem imela napihnjen vedno takoj, ampak želodec pa ne. To, kar ti opisuješ, meni bolj zveni kot kakšna virozna črevesna reč, ki nima povezave z nosečnostjo. Še vedno si lahko nosečka ali pa ne. Kaj pa vem, mogoče pa nimam prav.
|
|
|
|
RE: še nekaj vprašanj-zmedena 28.1.2006 13:07:29
|
|
|
|
yennika
|
Ja Matejka, jaz sem imela podobne težave, ko sem zanosila. Dopoldan me je vedno tak v želodcu bolelo, pogosto me je bolela glava, zize so me hudo bolele! Da ne govorim o svoji psihi-pokazal si mi prst, jaz pa v jok. Pa tud noge so me bolele, utrujena sem bila....prebava nenormalno urejena... Bt sem imela 37-37,2, tako, da sem že po tem vedela, da nekaj je. 2 dni po izostanku M pa sem naredila test, ki je bil . Skratka vedela sem, da je drugače kot ponavadi! Držim pesti, da se ti uresničijo želje!
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|
|
|
|
RE: še nekaj vprašanj-zmedena 28.1.2006 14:12:06
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmm, zgodilo pa se mi je še nekaj čudnega, na sredini tega tedna sem imela samo en dan take bolečine, kot bi dobila M (v trebuhu), ampak samo en dan, seveda je ni bilo, ker je njen čas, da pride komaj zdaj te dni Zakaj ,me je torej že takrat bolel trbuh? Po moje bo najboljše počakat par dni in naredt test, če se ne pojavi M ta vikend, ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?