Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
še ne bo konec slabih stvari 26.10.2007 12:30:24
|
|
|
|
lutka
|
Od prejšnjega tedna se mi vlečejo same slabe stvari. Ne vem več a bo sploh konec tega. Najprej me je šokirala vest o Tošeju...............čez štiri dni me kliče družinka prijateljica, da ji je mama umrla za rakom stara komaj 55 let . Hudo je trpela, rešena je ampak vseeno je težko. V sredo sva šla potem na pogreb, nakar me kliče da so jim v času ko smo bili na pogrebu vlomili v hišo in ukradli celo mamin poročni prstan in vrednostne papirje. Aja v torek sem šla z maticem k zdravniku,vnetje obeh ušes in grla, dobi Hikoncil, nato pa mi v sredo zvečer, ko prideva s pogreba full bruha. Včeraj sem potem klicala zdravnico in sva morala takoj v bolnico , kjer je dobil infuzijo. Cel dan ni nič jedel samo spal je . Zvečer naju spustijo domov, danes zjutraj pa mi je spet bruhal....................pa to se ti lahko samo zmeša. Malo sem morala potožit, ker že ne vem več kje se me glava drži, podočnjake imam pa takšne , da bi se lahko zibala gor ( evo mi že tolče.................) lp
|
|
RE: še ne bo konec slabih stvari 26.10.2007 13:02:50
|
|
|
|
piščanc
|
lahko, da boš ful užaljena, ampak z bolanim otrokom na antibiotikih (dobil jih je dan prej) si šla na pogreb no jaz ne bi šla, pa tudi tuje nesreče me ne prizadanejo preveč. skrbim zase in za svojo ožjo družino
|
|
RE: še ne bo konec slabih stvari 26.10.2007 13:18:33
|
|
|
|
Naja31
|
Pišćanc, kje pa piše, da je otroka peljala na pogreb? Lutka, glavo gor. Vse se bo uredilo. Važno da se otrok najprej pozdravi, vse ostalo ni pomembno.
|
|
|
|
RE: še ne bo konec slabih stvari 26.10.2007 13:18:42
|
|
|
|
lutka
|
oprosti piščanc ampak tako butasta pa res nisem , da bi šla z otrokom na pogreb. Kje pa piše ,da sem bila z 3 letnim otrokom na pogrebu? Imam tudi moža, veš. (sva bila z možem na pogrebu) Imam pa tri otroke in hvalabogu za babico in dedija ki jih takrat popazita, ko sem jaz odsotna veš tudi jaz skrbim za svojo družino, sem pač bolj čustven človek . Takšna sem in takšna bom tudi ostala...... lp
|
|
RE: še ne bo konec slabih stvari 26.10.2007 13:41:46
|
|
|
|
jazz
|
Želim ti da se zadeve umirijo, predvsem pa da mali ozdravi. A ma zraven še kakšen virus, al je to bruhanje kakšen odziv na alergijo na penicilin?
|
|
RE: še ne bo konec slabih stvari 26.10.2007 13:51:18
|
|
|
|
natasaom
|
ampak gre pa res na velik kup srat! sej bo bolš-drug teden
|
|
|
|
RE: še ne bo konec slabih stvari 26.10.2007 14:24:20
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutka nato pa mi v sredo zvečer, ko prideva s pogreba full bruha. se pardoniram. sem šla parkrat prebrat, pa sem narobe zastopila tale stavek
|
|
RE: še ne bo konec slabih stvari 26.10.2007 15:08:50
|
|
|
|
mama54
|
Lutka,le glavo pokonci,saj za vsakim dežjem posije sonce.Tudi zate bo posijalo.
|
|
RE: še ne bo konec slabih stvari 26.10.2007 18:35:31
|
|
|
|
dory
|
v zivljenju enostavno moramo cez dolocene ovire,da morebitne prihodnje lazje preskakujemo.. drugace pa moj tamal je slab mesec nazaj tud dobil hiconcil....reakcija je bla, bruhanje in driskanje...zgleda je to res cheap varjanta antibiotika...
|
|
|
|
RE: še ne bo konec slabih stvari 26.10.2007 20:29:33
|
|
|
|
lutka
|
ko sem jaz omenila, če bi lahko to bila reakcija na zdravila mi je zdravnica zagotovila da to ni, čeprav sem sama še vedno malo skeptična. Drugače pa je Matic že malo boljši, tako da upam da smo dali ta hujše že skozi. lp
|
|
RE: še ne bo konec slabih stvari 27.10.2007 0:02:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
želim ti srečo in vse dobro naprej!!!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?