Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: še katera clear blue jutri? 26.1.2007 16:25:38
kepica
Jaz ga sicer ne bom, sem se pa oglasila zato, da ti iz srca zaželim en močen plusek. Ti pa želim mirno in prespano noč. Jaz namreč takrat zmeraj slabo spim in zelo zgodaj vstanem, ker me tako grize, kaj bo test pokazal.Upam, da ti pokaže
RE: še katera clear blue jutri? 26.1.2007 19:20:03
Valery
Držim pesti za jutri v upanju,da ti pokaže močni !Jaz bom, če še zmeraj ne bo delala test v nedeljo.Danes zjutraj je bil negativen kljub temu, da mi že šesti dan zamuja ! Lp, Valery
ah...očitno mi še ni usojeno zagledat tistega +, čeprav danes že 53 dan ciklusa, tetko pa naj bi dobila že pred vsaj 3 tedni mi je test (drugi) pokazal le en velik minus...zdaj le upam, da se teta čimprej pojavi spet, da gremo lahko spet v akcijo!
RE: še katera clear blue jutri? 27.1.2007 13:37:53
kepica
Škoda. A znakov pa nimaš nobenih? No, vprašanje je, če bi kaj pomenili, če je CB negativen. Ja, držim pesti za naslednji krog. Jaz sem pa tut že čist nestrpna, ker me tudi kmalu čaka test.Tokrat pa res upam na Držimm pesti za vse čakajoče na
RE: še katera clear blue jutri? 27.1.2007 22:22:31
metuLJchy
ja, bomo pa tekle še en krog, bomo že prave maratonke, a glavno da ne umre upanje! Ne vem...prej me je obšel notranji feeling, da bo še vse ok, in da bo tudi tisti magični plusek prišel...pa da bi iz tega novega kroga na cilj priteklo čimveč