sanosan
|
Drugega kot to, da jo pristavljaj, pristavljaj, pristavljaj, pristavljaj in še enkrat pristavljaj, brez dude, če joka, jo pristavi. Proizvodnja mleka se uravna samo takrat, ko stimulira na kolobarju bradavice tiste male pikice, ki zgledajo kot mozoljčki. Spremeni miselnost tako, da si misliš, da imaš dovolj mleka. Misli pozitivno. Mleko se ne shranjuje ampak sproti nastaja. Če ti je na eni strani jedla, pa se ti zdi da nima dovolj, jo pristavi na drugo stran, ker se je v tem času tudi na drugi dojki proizvedla količina mleka. Če jo je treba dojiti na pol ure, je to za toliko starega dojenčka normalno, ne obremenjuj se s časom. Če želiš samo dojiti, ne dajaj flaške, ampak malo potrpi, se bo stanje hitro uredilo. Moraš pa malo vztrajat in če se joka, ni nujno, da je lačna. Tudi moja mene praska med dojenjem in se zvija in joka, pa ni vzrok v tem, da ni mleka, ampak je problem v tem, da morama podreti kupčka. Probaj jo takrat, ko postane nemirna, dvigniti in podreti kupčka, potem pa pristavi nazaj. Upam, da sem ti kaj pomagala s predlogi, predvsem pa želim, da ne obupaš.
|