Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 27.3.2009 18:43:38
|
|
|
|
silhueta
|
Program Nero ti bo definitivno v pomoč.
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 27.3.2009 19:16:20
|
|
|
|
tanjusi
|
Program Nero ti bo definitivno v pomoč. (o ja imeti ga
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 27.3.2009 19:35:02
|
|
|
|
Korina1
|
Ko snemaš glasbo si v nerotu označiš audio disk, pri filmu pa moraš podatkovni disk
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 27.3.2009 20:00:36
|
|
|
|
tanjusi
|
sam nero še nekje dobim
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 28.3.2009 9:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
nero je plačljiv program
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 28.3.2009 9:21:57
|
|
|
|
Anonimen
|
se ga da tudi iz neta snet...ce ti ne bo slo, mi poslji zs pa ti dam link, in pol lahko tud pomagam zapect
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 29.3.2009 8:58:17
|
|
|
|
tanjusi
|
hvala vsem mi je uspelo
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 29.3.2009 9:38:03
|
|
|
|
tanjusi
|
malo prehitro sem se pohvalila. Imam nero grem na priljubljene ,naredi podatkovni dvd, kliknem add , izberem kar želim posneti, mi to zabeleži, in tudi koliko prostora zavzame, tu pa se stvar ustavi , spodaj imam napisane možnosti NERO, MORE, SAVE IN NEKST, če stisnem next imam spet nekaj opcij vendar burn ne morem uporabit, čeprav piše na vrhu click burn to start recording proces. Lepo prosim za pomoč.
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 29.3.2009 9:43:40
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa ce kliknes more?
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 29.3.2009 10:06:06
|
|
|
|
tanjusi
|
mhm enih par opcij , kaj bi naj potem tam stisnila?, vem da sem tečna, lahko tudi na zs.
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 29.3.2009 10:14:11
|
|
|
|
Korina1
|
Ko z ADD dodaš izbereš kar želiš označiš NEXT in nato BURN in to je to. Vsaj pri meni
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 29.3.2009 10:25:49
|
|
|
|
tanjusi
|
korina verjamem ampak meni burn kot da ga ni se ga ne da stisnit če razumeš, je pa se ga ne da stisnit.
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 29.3.2009 10:32:44
|
|
|
|
Korina1
|
Aha, smem vprašat kaj bi ti rada zapekla. Musko, film? Ker če je film VIDEO TS se to naredi spet malo drugače
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 29.3.2009 10:46:35
|
|
|
|
tanjusi
|
ja film, saj vem da sem smotana no , ne vem a se naj smejem al jočem.
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 29.3.2009 10:50:27
|
|
|
|
Korina1
|
Ja nisi smotana, men se je podobno dogajal dokler se nisem naučila. Glej mogoče tvoj film ni v formatu DVD, DIVX, ali XVID ampak je v formatu VIDEO TS.
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 29.3.2009 11:39:54
|
|
|
|
tanjusi
|
kakšne cd-je oz. dvd-je pa uporabljate ker men je uspelo posnet eno risanko , za kaj več pa mi javlja da imam premalo prostora, končno sem vsaj ugotovila kako , se posname
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 29.3.2009 13:08:37
|
|
|
|
Korina1
|
CD-700mb -80 min DVD- 4.7gb ( + ali - oboje)
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 29.3.2009 13:33:35
|
|
|
|
tanjusi
|
bo treba zgleda dvd - je nabavit
|
|
RE: še eno vprašanje začetnika 30.3.2009 16:15:27
|
|
|
|
tanjusi
|
TAKOLE spet jaz. Še vas prosim za pomoč. Inštaliran imam slovenski nero program ampak jaz sem tako smotana da ne znam pa konec. V računalniku imam shranjen film Recimo Hit poletja, zdaj pa bi to rada spravla na dvd, v nerotu grem na zapiši podatkovni dvd, kliknem dodaj in poščem željeno, ter to kliknem(recimo hit poletja), kliknem naprej in odpre mi trenutni zapisovalnik image recorder(dvd), kliknem zapiši začne zapisovati, dvd je vstavljen v pekač. kao zapiše, vendar na dvd-ju ni nič kaj, men se zdi da nekaj manjka ampak pojma nimam kje je zanka če se vam še ljubi ukvarjat z mano vas prosim za pomoč
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?