Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: še enkrat laparoskopija 18.3.2009 9:30:23
|
|
|
|
ency
|
Glede prehlada ne vem ce bodo kaj komplicirali, vrocine ne smes imet....sej bos dala vodo in kri, pa ce kaj ne bo stimalo, ti bodo ze rekli. Jst sem v bolnico vzela pizamo, nogavice, spodnje perilo, vlozke vir, scetko, zobno pasto,..., knjigo, krizanke. Zakaj pa gres na laparo? Pa srecno!lp
|
|
|
|
RE: še enkrat laparoskopija 18.3.2009 9:40:06
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Z mojim se trudiva že več kot 2 leti da zanosiva in ni uspelo. In sem bila presenečena, da so me takoj dali na laparoskopijo, moj pa gre na spermiogram. Zdravnica mi je rekla, da so sedaj malce pospešili te preglede, da se ne čaka predolgo in da ker sva mlada, se še da vse rešit (jaz 32, moj 33 let). Torej, jutri grem v bolnico, v petek imam laparo in če bo vse po sreči v soboto domov . lep pozdravček
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?