Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 7:39:11
|
|
|
|
tamala_82
|
Punce moje drage, še enkrat vam sporočam, da ............... jooooj, saj sploh tipkat ne morm ... se mi roke kar tresejo!! v glavnem, včeraj je že test BC mini pokazal , ampak ker mu nekako nisem verjela, oz. sem hotela bit 100% (no ja 99% ) sem malo prej naredila še Clear Blue. Z mojim sva že včeraj nekako vedela, da se BC ne bi mogel kar tako zmotit, pa vseeno sva hotla še eno potrditev ... vsa nestrpna narediva test in čakava na plusek .... in .... pokazal se je!!!! Tako da sem res srečka nosečka in se počasi selim v klub "februarčic" Ne morem vam opisati tega veselja ... saj sva načrtovala, ampak nekako nisva hotla preveč upat, da bi nama ratalo že kar v prvo (pa še moji PCO ... so mi vsi dohtarji in tukaj na forumu govorili, da bova imela probleme pri zanositvi in ... kaj se zgodi?? Nama rata takoj, res čisto takoj, prvi mesec ... ). Zdej srči hodi kot pav ... samozavest ma na višku!! Amm, še nekaj bi vas prosila - če ma katera kakšen ornk nasvet za frišno , bi bila res vesela!! Kakršenkoli ... tak koristen ... Punce, še enkrat HVALA ZA VSO PODPORO, lepe misli in besede!!! Zlate ste!!! Zato bom še naprej močno močno stiskala pestke, da tudi vam čim prej rata in zagledate magične pluske!! Držte se, pa ne obupat!!! Enkrat bo .... tukaj pa še "šopek" čebelic za srečo Aja, pa glejte, da se mi pridružite v čim večjem številu! DRŽIM PESTI!! Lep dan želim vsem na RR, Anja
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 8:02:39
|
|
|
|
majci23
|
uau!!! Kr prvi mesec! Ja , verjamem da tvoj hodi kot pav ČESTITKE!!!!
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 8:05:25
|
|
|
|
Špelca21
|
ČESTITKE in LEPO NOSEČNOST
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 8:07:56
|
|
|
|
Pat74
|
Še enkrat čestitke, pa lepo nosečnost ... pridnega in zdravega . Kar se tiče nasvetov, pa le-to: prisluhni svojemu telesu, ubogaj g., pusti se razvajat in še to: nosečnost je naravno stanje in ne bolezen! V glavnem uživajta oba v tem lepem pričakovanju!!!
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 8:10:11
|
|
|
|
Suzi*
|
Ponovno ti čestitam, se ti pa pridružujem. Danes zagledala , uspelo v enem poskusu, ampak dobesedno, ker je možek šel nato za 4 dni v Bratislavo in bi zamudila plodne dni. Je pa tudi moj zdaj kot en pav, čeprav še ne more verjet!
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 8:13:00
|
|
|
|
Pat74
|
Suzi tui vama čestitam in želim lepo nosečnost in zdravega dojenčka!
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 8:24:05
|
|
|
|
talika81
|
tamala_82 in suzi čestitam in obema želim lepo in mirno , po pa zdravega . pa še nekaj za zdravje obeh.
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 8:27:14
|
|
|
|
metkica1
|
Čestitke obema in pa lepo nosečnost!
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 8:27:30
|
|
|
|
Linda25
|
Čestitke obema. Uživajta v . se bomo potrudili in se vam čimprej pridružili.
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 8:53:41
|
|
|
|
fragola
|
Tamala_82iskrene čestitke, suzi tud tebi iskrene čestitke!!!!! Bravo punci, dajata nam upanje! Upam, da bo nama tudi uspela v prvo! Še enkrat bravoooooooooo
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 9:21:03
|
|
|
|
Shani
|
še enkrat tamala82 in suzi ČESTITKE vse naj in zdravega
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 9:30:47
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Čestitke obema in čim lepšo ter seveda zdravo
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 9:42:56
|
|
|
|
Naty*
|
tamala_82 in suzi čestitke!!! 9 lepih mesecev pričakovanja vama želim pa pridna, lepa in zdrava .
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 9:43:20
|
|
|
|
afnica mala
|
Tamala 82 in Suzi*- čestitke! Želim vama zdravo nosečnost in uživajta v pričakovanju !
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 10:06:04
|
|
|
|
hmm
|
Bravo tamala_82!!! Čestitam! Uživaj v ! In Suzi, tebi prav tako čestitke in lepo ! Zdaj pa naš seznam že postaja lepši, super!
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 10:22:57
|
|
|
|
sasa78
|
SUZI IN TAMALA ČESTITKE. BRAVO!!! AJA JAZ SEM TUD NOVOMEŠČANKA.
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 16:04:45
|
|
|
|
Juno
|
Čestitke obema!!! Prav lepo je prebrati take novice. Obema želim mirno in zdravega .
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 21:04:57
|
|
|
|
Suzi*
|
Punce, pojma nimate kako lepo je brat vse vaše lepe želje!!!!!! Iz srca vam hvala!!!!! Pa seveda vsem, ki čakate na močno stiskam pesti, da se pridružite klubu "trebuščkaric". Ja, novomeščanke, res nas je ogromno tule....koliko vas je pa srečk nosečk oz. koliko vas dela na tem????
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 21:30:58
|
|
|
|
GoYa
|
Ooooooooooo, Suzi* presenečenje . Čestitam in držim pesti, da mali Anžej dobi sestrico. Seveda čestitke tudi tebi tamala_82 . Ste res srečke nosečke
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 21:45:24
|
|
|
|
HEL36
|
tamala in suzi čestitke!!!!!!!!!!
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 21:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
OBEMA.
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 19.6.2007 22:40:31
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa Ooooooooooo, Suzi* presenečenje . Čestitam in držim pesti, da mali Anžej dobi sestrico. Hvala! Si me pa našla!!! Bomo videli, tudi jaz držim pestke za punčko, čeprav tudi fantek ne bo čist nič manj zaželjen. So nama pa napovedali 2 fantka, tako da bomo kmalu videli, če so napovedi prave.
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 20.6.2007 7:29:40
|
|
|
|
tamala_82
|
ooooo, kuk vas je lepa hvala za vse želje in objemčke in ... sem res čist Držim pestke, da se mi (oz. nama s Suzi* ) čim prej pridružite
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 20.6.2007 22:14:13
|
|
|
|
njoka
|
Tamala in Suzi lepo nosečnost in krasne vma želim
|
|
|
|
RE: še ena srečka nosečka!!! 20.6.2007 23:20:51
|
|
|
|
amaya
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?