|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena nova
6.3.2007 18:04:44   
perlica
Pozdravljene!

Berem vas skoraj že eno leto in sem marsikaj zanimivega zvedela od vas,zdaj pa bi še rada z vami delila mojo pot do male pikice.user posted image
Midva se v bistvu intenzivno trudiva 1 leto,sicer prej tudi nisva pazila ampak sva rekla ko bo pač bo.Ko pa je minilo dve leto in se ni nič zgodilo sem odšla k ginekologu kateri mi je dal napotnice za ambulanto neplodnosti.Dala sva skozi vse preiskave,njegov spermiogram je ok,jaz pa sem imela lani aprila laparoskopijo zaradi neprehodnih jajcevodov.Po laparo.sem zanosila drugi mesec ampak žal neuspešnouser posted image ,IMN.(odstranili so mi en jajcevod).Od takrat sva tudi na čakalni listi za IVF in bi naj dobila vabilo zdaj marca.Že zdaj sem nervozna.Ker komaj čakam da bo nama in seveda tudi vam uspelo.Malo ste me spoznale,in upam da me sprejmete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena nova
6.3.2007 18:10:17   
tosja
user posted image user posted image user posted image  Dobrodošla, perlica!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Med čvekicami na RR ti bo lažje, in skupaj se bomo veselile
                                user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2007 18:15:49   
Sulfinija
Dobrodošla med nami!!!Z nami ti bo čas čakanja na postopek in uspeh hitreje minil.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2007 18:51:21   
andreja2000
perlica   user posted image user posted image user posted image
dobrodošla in pozdravljena med nami.Naj se tvoja želja po user posted image  kmalu sprevrže v resničnost.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2007 19:08:13   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Dobrodošla med nami!!!Z nami ti bo čas čakanja na postopek in uspeh hitreje minil.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2007 19:42:58   
perlica
Hvala za lep sprejem!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2007 19:47:07   
koala
perlica dobrodošla med nami in naj bo čakanje čim krajše.
Pa prijetno počutje med nami čvekami.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2007 19:49:57   
Anonimen
Dobrodošlauser posted image

Tu ti bo čas zagotovo hitreje mineval, saj ni nikoli dolgčasuser posted image

Upam da se ti želja po user posted image čim prej izpolni

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2007 19:57:15   
perlica
Še enkrat hvala za topel sprejem,na RR je pa res sama pozitivna energija.Sama sem sicer pozitivna oseba,samo tukaj je pa čudovito.Želim vam,bote vse čimprejuser posted image .

lep pozdrav

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.3.2007 19:57:42   
Anonimen
Dobrodošla!user posted image
Tukaj boš lahko z nami delila vse tisto ,kar prinaša borba za user posted image . Ko boš žalostna bomo jokale s teboj,ko boš srečna,se bomo veselile s teboj. Tukaj smo take,ki vemo kako je,če si nekaj zelo želiš in vemo,da so na tej poti vzponi in padci,ki bodo nekega dne poplačani s štručko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2007 20:21:52   
Fargesia
Dobrodošla!!!!user posted image in user posted image user posted image user posted image zate!

pa le glej, da nas čimprej razveseliš z veselo novico!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.3.2007 20:43:09   
Bonnie_RR
Dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2007 20:58:34   
perlica
Ja,jaz tudi upam,da bo vesela novica čimprej!!In da še enkrat vidim user posted image ,ker je tak LEP.

Moja tečkauser posted image   bi naj prišla v četrtek,samo nisma bila preveč pridna,tak da pride v vsej svoji veličini.

user posted image user posted image user posted image za vse ki čakate user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2007 12:13:20   
ija
Perlica, še enkrat dobrodošla user posted image  (dobrodošlic ni nikoli preveč, po mojem user posted image ) Čvekanje velikokrat pomaga, najbolj pa vsaj meni pomaga zavedanje, da nisem edina na svetu "v tem zosu". Ker včasih se mi zdi, da me nihče ne razume, razen punc na RR ... tukaj te bomo vsekakor razumele user posted image user posted image user posted image  
ija

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2007 12:31:56   
lana38
Dobrodošla med nami, perlica!
Si pa dolgo zdržala, da si nas samo brala.user posted image  Upam, da čimprej zagledaš user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2007 12:42:45   
perlica
Hvala lana38
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.3.2007 13:22:07   
pina-1
perlica, doborodošla!
tu boš našla same dobre punce,, ki brezpogojno delijo nasvete,so vedno tu ko je čas za solze, so vedno tu ko je las za smeh. skratka vedno je nekdo tu, ki s tabo reče kakšno besedo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.