Anonimen
|
Res ne mislim zganjat patetike, ker sam ponavadi nisem bil tak, zadnje čase me pa vedno bolj daje in ne vem kaj bom. V bistvu niti ne vem zakaj to pišem, moram pač dat ven iz sebe in ta forum je vsaj malo bolj resen. Poskušal sem že na raznih koncih, internetnih zmenkarijah pa ni nič. Imam en problem... Sem 25-letni fant na vcozičku, ki ga zadnje čase res ful razganja in si želi nežne ženske roke. Želim si tako odnosa, kot tudi seksa, ker še nisem. Tisti (tudi dekleta), ki me poznajo pravijo, da sem ful v redu in se res trudim za ljudi, ki mi veliko pomenijo, sem iskren, resen in to, vendar ne dobim nobene. Sicer se s tem načeloma res ne obremenjujem, ampak vem, da je pač za punco drugače, če je fant na vozičku, čeprav VSE deluje (tudi drugače sem študent prava), razumem vseeno ta strah... Toda res me razganja in mi je dolgčas, rad bi kaj poskusil, čeprav sem bolj za resno zvezo. S prostitutko pa ne bi rad začel, ker bi rad, da to obema vsaj nekaj pomeni. Mogoče tudi to, pa še to je kar težje dobit, ko poveš, da si invalid. Res pa je, da sem bolj zapečkarski tip... Kaj naj nardim? Vem, da ste tukaj iz večine vse poročene, ampak to sem moral dat ven... Želim si pač ženske, kakorkoli že... In jaz tudi nisem ta invalid, ki ste ga morda pred leti s podobnim problemom zasledili na TV.
|