Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
še en članek inf. za branje..... 19.2.2005 11:36:20
|
|
|
|
borovnička
|
AKŠ, šele zdej sem se dokopala do tega članka... :bravo: super članek je :bravo:, ravnot takega sem tud rabila, ker sem včerej zvečer na forumu prvič noseča odprla temo prvi znaki nosečnosti in mi punce niso nič kaj odgovorile:(. Tako da v tem članku je pa točno opisano :bravo::bravo::bravo:. Hvala in lep pozdravček! :rozica::sloncek::rozica::sloncek:
|
|
|
|
še en članek inf. za branje..... 19.2.2005 12:30:05
|
|
|
|
AKŠ
|
no me veseli.....
|
|
|
|
še en članek inf. za branje..... 19.2.2005 13:23:58
|
|
|
|
Nyah*
|
Super AKŠ, prav prijetno napisan članek. Zdaj bom pa stalno razmišljala, kateri znak imam, ...:)- Že zdaj jih je kar nekaj, hehe:bravo:, pa si jih seveda najbrž samo želim,...:( LP
|
|
|
|
še en članek inf. za branje..... 19.2.2005 13:38:48
|
|
|
|
mujcek
|
Nyah:)-:)-:)- tudi jaz sem ravno razmišljala, katere znake vse imam:)-:)-:)- Smo pa prave obsedenke:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Otroški vozičekpikpikiKoliko ste pripravljene odšteti za otroški voziček?do 400eur (
55%)
med 400 in 700eur (
30%)
med 700 in 1000eur (
10%)
več kot 1000eur (
5%)
Število vseh glasov: 100Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!