Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ščurki v kuhinji!!?? help! 14.7.2006 18:33:19
|
|
|
|
aljuška
|
Jao, jao! Pa jih spet imamo, ščurke in majhne mušiče seveda. In to v kuhinji ( samo tam ) okoli lijaka pa na policah, lezejo povsod.. Pred nekaj meseci ( januraja ) smo cel blok ( stolpnica, 40 stanovanj ) imeli deratizacijo prav zaradi ščurkov. Drugim se ni več pojavilo, nam so se spet pojavili. Moj pop va da je jooj, ker že ne veva kaj bi.. Smo klivali na Zavod za zdravstveno varstvo, pa so tam rekli naj si kar sami pomagamo z raznimi biokilli, da če jih drugi nimajo, pa oni ne bodo prišli pošpricat ..In kaj naj? Se mi že prav gravži ko jih gledam.. Kaj naj naredim?? Trenutno uporabljam Baygon ( ne vem če sem prav napisala ) in je malček ( ma res malček ) boljše, samo ne iginejo tej pr Kaj naj?? thx
|
RE: ščurki v kuhinji!!?? help! 14.7.2006 18:35:05
|
|
|
|
aljuška
|
ajoj, moje napake januraja = januarja klivali = klicali
|
RE: ščurki v kuhinji!!?? help! 14.7.2006 21:29:33
|
|
|
|
kapica
|
Aljuska, imas vsaj en izgovor da bezis iz kuhinje . Zal nimam ideje kaj naj...
|
|
RE: ščurki v kuhinji!!?? help! 15.7.2006 10:53:29
|
|
|
|
alenkapk
|
Pokliči Zavod za zdravstveno varstvo, tam so profesionalci za to, ali pa poglej,če kje prodajajo kak insekticid, ki je temu namenjen.
|
|
|
|
RE: ščurki v kuhinji!!?? help! 15.7.2006 11:40:53
|
|
|
|
Sibil_
|
Alja naj te razsvetlim-NISTE edini ki jih imate, redijo jih pa par nadstropji pod vami, žal.Ampak si ne dajo dopovedat... Za tiste, ki ne veste-stanujeva v istem bloku.... LP, Sibil
|
|
|
|
RE: ščurki v kuhinji!!?? help! 16.7.2006 10:02:52
|
|
|
|
aljuška
|
Ojla, soseda! Kaj pa to za enega pomeni, da jih tam doli pod nami redijo???? Haloo... Upam,da jih vsaj vi nimate,Sibil.. Bom res zoped ZZV poklicala in zatežila, naj pridejo malo pošpricat.. Je nerodno, ker imamo majhnega otroka, če bi bila sama, bi še šlo,ajde.. Sibil, prijeten dopust vam želim..brez ščurkov ali kakršne koili druge nadloge!! Pa malo di odpočijte ( kolikor se da, seveda..)
|
RE: ščurki v kuhinji!!?? help! 5.8.2006 20:34:24
|
|
|
|
saša80
|
aljuška kaj pa če bi probala posut sol v kuhinji... vsaj za elementam in povsod kjer so ščurki... pa potem čez nekaj časa lepo vse očistiš z nekim razkužilom..mogoče pa bodo izginili... upam, da ti čimprej izginejo in da ti bo moj nasvet mogoče pomagal..poiskusiti ni greh pravijo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?