Mona Liza
|
Zdej se morm pa res preselt na ta forum, ker to se pa res že vleče in komplicira. Prej sem bila na temi Upajmo skupja, Klomifenke. Sedaj pa mislim, da pašem bolj sem in se vam bom kar pridružila, če nimate nič proti. Pa tudi drznila sem si odpreti novo temo... Od novembra delava na , od takrat tudi nimam , testi vsekosi neg, pri gin. vsak mesec al pa še pogosteje... Imam PCO, napotnico za laparo, za katero pa še vedno upam, da mi ne bo treba iti. Naročiti se moram konec poletja... In danes sem bila pri gin., ker sem dobila vabilo, ker hormonski izvidi niso bili ok. In sicer so mi ugotovili nepravilno delovanje ščitnice (TSH vrednost 0,034), ostale vrednosti, med drugim tudi protitelesa pa bistveno povišane. Gin. me je sedaj poslala naprej k tireologu, za katerega sem se uspela naročiti že kar v ponedeljek. Predpisala mi je pa tudi ene tablete, katere imena ne znam prebrati na receptu. So pa za odebelitev sluznice pa neki pomaga pr maternici pa jajčnikih. Skratka, te tablete moram jemati 3 mesece in v tem času ne smem zanositi Torej, ali brez spolnih odnosov ali pa ornk zaščita. Jst sploh ne vem več kaj kej. 3 mesece bom mela praktično zgubljene... brez upanja na . 2 dni nazaj sem začela piti še macino travo, k mi jo je ena prinesla iz Bosne. Zdej pa, ali naj to pijem še naprej ali ne, glede na to, da moram dati sedaj za 3 mesece misel na na stran?! Prosim punce, kakršenkoli nasvet mi bo ful pomagal, ker sem trenutno čisto pobita.
|