mary1
|
Živjo, Majabo. Zdi se mi, da vendarle ni to začetek depresije. To pravim zato, ker sem imela prav podobne občutke in to zaradi zaprtega nosu. Meni sami se je zdelo noro, da bi to sploh komu povedala; da me duši, da me grabi panika ponoči, da ne morem spat, (spala sem po uro na noč), potem sem se zaradi nespanja vsa tresla, komaj sem stala na nogah, ko je prišla druga noč, ko se je začelo nabirat v nosu, se mi je že skoraj bledlo od muke. Pa sem mislila, da zdaj bom pa lahko vseeno spala, saj že ves teden nisem več kot uro, da tega organizem tako ne more vzdržati. Pa se je spet zgodilo isto. Nil spanja!!! Za nameček imam še rizično nosečnost, pa se ne smem gibati, cel dan ležanja v postelji, sprehodi minimalno, tako da sem res mislila, da me bo razneslo. Pravim ti, da mi je bilo na začetku meni sami noro, da bi to sploh komu omenila. Zaprt nos!!!! Pa saj to ni neka huda bolezen, pa to bom pa že, pa saj so mnogo hujše zadeve... Potem pa sem videla, da ena stvar potegne drugo, nos povzroči nespečnost, nespečnost oslabitev celotnega imunskega sistema, pa še virozo sem staknila, pa slabo razpoloženje... Hočem ti reči, da mi je kanilo v glavo, da zadeva ni tako enostavna, da JE težko. Ampak, prosim te, vztrajaj kolikor da v nekem miru. Prvo noč ko boš spala, boš vse pozabila. Verjemi. Namreč, jaz že dve noči spim. Nos se je odločil, da bo prehoden. Imam sicer tako suho sluznico, da me sam zrak peče, ko vdihnem, ampak ok, samo da ni tako kot prej. Jemala pa sem operil, pa fiziolosko, pa inhalacije.... pa mislim, da je na koncu enostavno čas bil tisti, ki je naredil svoje... No, zato ti pravim, da najbrž ni depresija. Nič se bat!!! Sploh ne vnaprej. Jaz še nisem ok, ker je kup nekih drugih težav, ampak tako grozno kot je bilo, ni več. Odkar imam nos odprt, nimam več napadov dušenja, niti panike, telo se mi ne trese več... pa sta pretekli samo dve noči. Verjemi, da če ne bi dala tega skoz, ne bi nikoli verjela, da je lahko tako zoprno. Za druge preglede pa le pojdi, če ti bo to prineslo več miru. Res ti želim, da se ti stanje izboljša čimprej. Boš videla, vse bo dobro, vse bo ok! Samo malo še.... (tudi jaz sem v 27 tednu). Aha, pa še to: če dobim kakšno zasebno sporočilo, kam moram pogledati. Ne se mi smejat... sem čisto nova na forumu, nimam pojma, kako se s tem dela.
|