|
RE: Študentke, kako se učite? 5.7.2007 20:22:00
|
|
|
|
NinKa
|
Ja, še ena bolj lene sorte, me pa tut vest peče in muči, ker nisem tega že prej postorila. Sedaj čakam na rezultate izpitov, upam da bo kaj pozitivnega vmes. Ampak v tem trenutku mi je ful težko. Ker delam preko ŠS 8 ur na dan, doma imam 3,5 letnika, mož menjava službo, razmišlja o podiplomcu, pripravljamo odprtje s.p.ja pa nobene babice ne blizu ne daleč. Punce s katerimi delam, pravijo da me občudujejo, da sploh zmorem ta "morilski" tempo, ki ga sedaj imamo, poleg vsega imam še vrt in dost veliko stanovanje, ki ga je treba pucat.....ma saj gre, ampak so dnevi, oz. popoldnevi kot je ta danes, ko mi je na srečo tamalega "pobralo v spalnici" ob risankah in že hrgoli, moža je zmanjkalo med 24urami v dnevni sobi, ....jaz pa lahko sedaj v miru delam ob računalniku. Naslednja runda izpitov je tudi "komaj" konec avgusta, do takrat pa se bom počasi učila. Kako se učim, ko imam čas vzamem knjige in si delam zapiske (alineje, miselni vzorci, .....) in potem 3 tedne pred izpitom delam še samo po kratkih povzetkih, ker za knjige ni več časa. Je pa res da so za konec ostali samo še "morilski" kot so ekonometrija, javne finance, mednarodne finance.....ma saj bo....jaz tut upam, na dobrega moža "božička", ker diplomo mam že napol spisano, sam izpite še moram skupaj spacat.
|
|
|