Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Narobe ni nič, ampak obstaja malo morje igrač, kjer otroci razvijajo še vse ostale gibalne potenciale, ne samo koordinacijo pedal, balance in hitrosti. Meni je pač ljubše, da premiga še rit in se nadiha polnih pljuč. Najbrž sem malo staromodna. Na te električne zadeve jo pa peljem dvakrat na leto - plačaš tistih par krogov in je. Definitivno nisi staromodna. Tudi jaz sem za to, da otroci skačejo, brcajo, se vozijo s kolesom.... Smo imeli problem že pri prvi, ko si je zaželela elekt. skuterja. Jaz sem bila odločno proti, moj očka je pa denarce pokazal. Se mi je kar zaiskrilo. Obveljala je moja in hčerka je kar lepo pedala gonila. Ravno tako bo pri sinu. Čeprav je partner našel na netu kopijo njegovega chopperja, seveda na akumulator in je že malo namignil, da je pa tooook hud, da bi ga pa sinko lahko imel. Pa sem samo odvrnila, da če ga najde na pedela, o.k, drugače naj pa niti ne razmišlja o tem. Imamo prijatelja, ki je profesor športne vzgoje na gimnaziji. In je rekel, da vsako leto dobiva večje motorične "debile". Oprostite izrazu, a to so njegove besede. Res smo starši hecni. Do 3-4 leta kupujemo vse možno in nemožno za motorični razvoj, potem jih pa lepa večina uniči z raznimi akumulat. vozili,... Tko, da otroci naj kar tekajo, se podijo, plezajo po drevesih, se prevračajo s kolesi. Kaj je pa nam manjkalo. Popolnoma nič. Prav lepo otroštvo smo imeli