|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štipendija
25.7.2007 17:27:26   
Anonimen
Septembra bom rodila, pa me zanima kdaj je ureja prošnja za rep. štipendijo. Do sedaj je nisem nikoli imela, oktobra vpišem absolventa, potrdilo o šolanju pa dobim šele konec septembra, ker bom verjetno morala pisat prošnjo za vpis, ampak to mislim da ne bo problema, ker imam kot mamica pravico do dodatnega leta, če ne drugega.
Ali se to ureja tudi na CSD? Katera potrdila potrebujem, glede na to, da sem poročena.

Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Štipendija
25.7.2007 18:16:18   
Špelca21
oj. Jaz ti lahko pomagam le v toliko, da ti povem da je za študente rok za oddajo vloge za republiško štipendijo do 3.oktobra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2007 19:36:51   
lojzika
Ko rodiš imaš 30 dni časa da oddaš vlogo

Če si pod 26. leti ti pripada štipendija v času absolventa (ampak v teh novih zakonih nisem čist ziher če je še tako)

Glede na to da imaš rok sept mogoče najboljše oddati vlogo enako kot ostali

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2007 21:51:20   
Taula
Katera potrdila potrebujem, glede na to, da sem poročena.

Je to omejitev kaj mogoče pri dodelitvi?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2007 14:56:32   
Anonimen
Ah, saj nisem mislila potrdila ampak dokazila o prihodkih naprimer. Ker nisem nikoli oddajala prošnje za štipendijo in res nimam nobenih info o temu kaj vse se vpiše v obrazec, kje se odda, ali moram moževe prihodke pisat ali svoje...
Ker imam jaz samo socijalno pomoč letos, lani popolnoma nič (sem delala na črno), on pa je brezposeln in nima prav nobenih dohodkov, vsaj ne v tem letu. Pa me zanima da če je treba predložit dohodke v tem letu, v zadnjih 12 mesecih do prošnje, ali v lanskem letu.....Ker je velika razlika če napišem letošnje prihodke ki so nula ali lanske, ko je bil celo leto zaposlen, samo takrat niti poročena še nisva bila in ne vem kako bi se to lahko upoštevalo. Ker je ogromna razlika med tem kakšno funančno stanje je bilo lani in kakšno je letos..... Eh, saj še sama ne vem kaj želim vprašatuser posted image
Sem pa starejša od 26 let in redna študentka.

Samo povejte mi ali se štipendija ureja tudi na CSD, da se pri njih pozanimam ko grem naslednjič spet kaj tja. Prošnjo pa nameravam oddati takrat kot vsi ostali konec septembra, zanimalo me je samo da ni tu spet kake finte, da moraš oddat že veliko prej....saj veste same kako je vedno z vsemi temi papirji......

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?