|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štipendija-Kerensa pomagaj prosim
3.3.2007 15:24:47   
KIKI****
Januarja so me vrli z zavoda zaradi novega zakona, ker se izobražujem... Ostala sem brez socialne in svetovalka je rekla da obstajajo za oddajo vloge za štipendijo izredni roki sredi leta (izpad dohodka, otroci,...) in ker odločbe še nisem dobila sem klicala gor na center kjer izdajajo štipendije in mi je v računalniku preverila in rekla da dobim zavrnjeno zaradi zamude oddaje roka.
Ali je to možno, ker zakaj potem obstajajo ti izredni roki?
Kerensa, ti si stručko za to,user posted image a boš mal pomagala prosim?
Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Štipendija-Kerensa pomagaj prosim
3.3.2007 15:30:58   
lelaval
Pruser posted image  država s svojimi zakoni. Saj se samo norca delajo z navadnih ljudi.
Upam, da ti bo uspelo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2007 21:56:08   
lojzika
Ti izredni roki so, če bi v tem letu rodila ne pa da že imaš otroka. Ali pa da bi ti bog ne daj kakšen starš umrl. Tudi če se kateri starš upokoji ne jebejo, ker se gledajo prihodki  za leto nazaj

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2007 10:36:50   
KIKI****
lojzika jaz sem dala to vlogo zaradi izgube dohodka (ostala sem brez socialne pomoči).
no saj bistvo tega je da so malo rknjeni kar se tega tiče in itak skorajda ni stvari ki bi jo znali izvesti kot je treba. Vedno se izgovarjajo na neke nove zakone ki jih še niso predelali              puser posted image  muser posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2007 21:29:04   
lojzika
Mater jim. A veš kaj naredi, pokliči na ene 3 različne zavode za zaposlovanje enoto štipendij pa razloži situacijo, pa ne povedat iz kje si samo, da se zanimaš, pa ti bodo dale odgovore. Jaz ponavadi če mi kej ni jasno v zvezi z zakoni kar pokličem potem pa grem s svežimi podatki na našo enoto

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2007 23:19:54   
Anonimen
Kiki - edina štipendija, ki sem jo prejemala v življenju, je bila tista od RZZ, ko sem bila še redno v srednji šoli, kar pomeni 13 let nazaj. In ker sem jim ušla iz SŠ... ah, dolga zgodba... user posted image

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2007 23:38:32   
Anonimen
Mislim da sta edina upravičena razloga za pridobitev štipendije med letom smrt enega od staršev ali rojstvo otroka. Jaz sem jo brez problemov dobila ko mi je umrl oče. Sem pa morala izpolniti vlogo za izredno dodelitev rep. štipendije in čez 2 meseca so mi jo odobrili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?