Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Štipendija-Kerensa pomagaj prosim 3.3.2007 15:30:58
|
|
|
|
lelaval
|
Pr država s svojimi zakoni. Saj se samo norca delajo z navadnih ljudi. Upam, da ti bo uspelo.
|
|
RE: Štipendija-Kerensa pomagaj prosim 3.3.2007 21:56:08
|
|
|
|
lojzika
|
Ti izredni roki so, če bi v tem letu rodila ne pa da že imaš otroka. Ali pa da bi ti bog ne daj kakšen starš umrl. Tudi če se kateri starš upokoji ne jebejo, ker se gledajo prihodki za leto nazaj
|
|
|
|
RE: Štipendija-Kerensa pomagaj prosim 4.3.2007 10:36:50
|
|
|
|
KIKI****
|
lojzika jaz sem dala to vlogo zaradi izgube dohodka (ostala sem brez socialne pomoči). no saj bistvo tega je da so malo rknjeni kar se tega tiče in itak skorajda ni stvari ki bi jo znali izvesti kot je treba. Vedno se izgovarjajo na neke nove zakone ki jih še niso predelali p m
|
|
|
|
RE: Štipendija-Kerensa pomagaj prosim 5.3.2007 23:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Kiki - edina štipendija, ki sem jo prejemala v življenju, je bila tista od RZZ, ko sem bila še redno v srednji šoli, kar pomeni 13 let nazaj. In ker sem jim ušla iz SŠ... ah, dolga zgodba...
|
|
|
|
RE: Štipendija-Kerensa pomagaj prosim 5.3.2007 23:38:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da sta edina upravičena razloga za pridobitev štipendije med letom smrt enega od staršev ali rojstvo otroka. Jaz sem jo brez problemov dobila ko mi je umrl oče. Sem pa morala izpolniti vlogo za izredno dodelitev rep. štipendije in čez 2 meseca so mi jo odobrili.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?