|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štetje brcik
26.10.2007 22:53:21   
mala pikica
V katerem tednu je treba začeti šteti brcike? Tistih 10 brcik na dan imam v mislih?

In kako se to šteje? Če otrok brcne parkrat zapored, se to šteje vsak gib posebej ali kako? Pa ponekod piše, da se to šteje samo nekje od desete dopoldan pa do osmih zvečer user posted image Moj otrok včasih nenormalno brca šele ko se vležem na desni bok, tudi ob polnoči, če grem pač takrat spat...

Aja, sem pa v 31.tednu...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Štetje brcik
26.10.2007 23:04:47   
BaByGiRl
Ma mene je tole štetje spravljalo ob pamet...včasih je dojenček pač ful intenziven, včasih pa več spi. Nehala sem šteti. Drugo nosečnost pa sploh nisem začela. Uživaj v tem ko te brca, čeprav včasih sploh ni prijetnouser posted image
ČE pa otročka res ne bi čutila popolnoma nič cel dan potem pa je nekaj narobe. Veš, moja prva je bila dokaj mirna v trebuhu, ta druga pa...madona še po porodu so me bolela rebra.
Veliko božal trebušček.
Lp, L

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2007 10:05:00   
bina30
Nam so rekli, da je treba gibe štet od 36t dalje. Če v dveh minutah recimo brcne 5x, se to šteje za en gib. V 12 urah (od 8h do 8h recimo) jih je treba našteti 10.

Kolegica, ki je nosila fantka, je rekla, da se je morala uleči in ful kašljati, da se je dojenček premaknil. Nikoli ni naštela 10 gibov.
Jaz sem sedaj v 35t in lahko štejem trenutke, ko NE brca, ker je zelo živahen.user posted image
Druga kolegica (imava rok na isti dan) pa pravi, da je beba ćez dan mirna in bolj ponoči moga.
V materinski šoli so nam rekli, da se tako navadiš na brce tvojegauser posted image  in sam čutiš, če kaj ni v redu. Eni so pač bolj leni kot drugi.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2007 10:23:07   
sasa79
Jaz jih tudi ne štejem več, ker sem se pol ful sikirala, če sem jih naštela samo 7. Včasih se recimo čez cel dan ful giba, včasih čez dan bolj malo in zvečer bolj. Tako, da je to štetje za moje pojme brezveze. Glavno je, da jo čez dan čutiš.

Sreča... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 13:02:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasa79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2007 14:58:55   
gerilum
Sestrični so rekli da se gibe šteje kot pravi Bina in sicer intervale gibov, ne vsak posamezni. Sem pa to tudi prebrala v knjigah in revijah. Ker meni ko otroček začne brcati brcne zihr 10x v enem intervalu, potem pa je mir nekaj časa pa spet...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2007 15:04:22   
mateyka
ma ne vem - to dogmatiziranje samo v Sloveniji furajo imo. in to tok (z vsem), da so mene na začetku čist namešal. tuki na Švedskem so me sam bukov gledal - štetje do 10? user posted image
je neko povprečno število, samo  da bi pa zdej doktoriru iz štopanja s štoparco.. user posted image in kokr prav zivepo, bolj se gre da ga povprečno dost čutiš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?