Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 23.8.2008 22:18:05
|
|
|
|
gaya24
|
Hotel Habakuk- Maribor (snežni stadion)
|
|
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 23.8.2008 22:19:31
|
|
|
|
MAŠKA
|
Zdravilišče Laško.
|
|
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 23.8.2008 22:29:54
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Gostilna Golob - tu sva se midva poročila gostilna Kalan na Zgornji Polskavi - pri njih sem že jedla in je zelo dobro
|
|
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 23.8.2008 22:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
O, se porocis, cestitke .
|
|
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 24.8.2008 8:09:00
|
|
|
|
NTS
|
Hotel Piramida MB, hotel Arena MB, Gostilna Nikl - pri parku zadaj za glasbeno in gostinsko šolo v MB, na vseh teh krajih sem bila na večjih prireditvah in so se zelo potrudili. lp
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 24.8.2008 9:15:51
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1 Gostilna Golob Se strinjam.
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 24.8.2008 9:47:01
|
|
|
|
ellie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1 Gostilna Golob Če hočeš za gostijo plačat vsaj 1x več kot sva midva
|
|
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 24.8.2008 12:57:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Prijateljica se je pred kratkim poročila pri Divjaku v Hočah. Če rabiš več INFO, piši na ZS. Lep ambient, dobra hrana!
|
|
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 24.8.2008 15:27:15
|
|
|
|
Maleal
|
Gostišče Goričan Zg.Polskava, dobra hrana in ugodno.
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 25.8.2008 13:44:12
|
|
|
|
Anchikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Gostišče Goričan Zg.Polskava, dobra hrana in ugodno. Tam pa sem bila lani na eni poroki in res lepo je bilo postreženo,odlična hrana,v glavnem vse pohvale. Pa mislim da je bilo tudi cenovno ugodno.
|
|
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 24.2.2009 21:38:58
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: ellie Turistična kmetija Černe v Razvanju...tu sva se midva poročila. http://shrani.si/f/3w/dg/2PM1jITu/img0011.jpg http://shrani.si/f/Q/oJ/4lQn9izr/img0027.jpg Lp Ima katera telefonsko številko od te kmetije??? Namreč je ne morem najti nikjer na netu. Jih ni pod tem imenonom niti v telefonskem imeniku. Sem pa pa že bila tukaj na enem krstu in se mi je dopadlo. Tudi kmetija Goričan je super. Hvala!
|
|
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 1.3.2009 9:32:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: NTS Gostilna Nikl - pri parku zadaj za glasbeno in gostinsko šolo v MB Tu sva midva imela poroko .
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 3.3.2009 9:15:49
|
|
|
|
muška
|
kaj pa recimo Veronika (Hočko Pohorje) , vem da ni čisto blizu, ampak je pa luštno tam gor , ali pa hotel Veter Ruše, smo bili že 2x na kosilu po smučanju in 1x na plesu pa sem bila ful zadovoljna. Cene pa imajo zelo normalne, hrana vrhunska
< Sporočilo je popravil muška -- 3.3.2009 9:17:42 >
|
|
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 26.8.2010 20:51:08
|
|
|
|
maco7
|
Čeprav mogoče pozno za vas pa ostalim, ki se odločajo za gostišča za poroko na Štajerskem toplo priporočam Penzion Kračun. Zelo vredu odnos ter odlična hrana in ambient.
|
|
|
|
RE: Štajerska - gostišče za poroko?! 9.9.2010 13:59:11
|
|
|
|
Katalenca
|
Jaz sem se poročila v Termah Zreče, hotel Dobrava. Organizirajo vse, od poroke naprej. Vse sami oranizirajo, okrasitev dvorane (tri na izbiro - odvisno od št.gostov), tudi torto so nama naredili, sprejem,...itd, cenejše prenočišče, dobiš apartma za mladoporočence, meni je bilo super. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?