Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Štajerke - rojstni dan Radia Rogla! 24.6.2005 14:41:59
|
|
|
|
mihelca
|
Mi bi morali iti,ker ima hcerkica nastop.Ker pa je zbolela(vrocina,bruhanje)nam zal odpade.Pa tako smo se veselili.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2005 14:57:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Štajerke - rojstni dan Radia Rogla! 24.6.2005 16:18:15
|
|
|
|
Jančika_
|
Dej nehi, se mi je tak zagravžal, ko že cel teden ne čuješ nič drugega na Rogli kot blebetanje o tem, kdo bo, koga ne bo, kaj bojo peli.....matr, res jih nisem mogla več poslušat. Pa sicer večinoma Roglo poslušam v avtu. No, jaz ne grem, da odgovorim na tvoje vprašanje:)-.
|
|
|
|
Štajerke - rojstni dan Radia Rogla! 24.6.2005 20:29:09
|
|
|
|
HuAnita
|
Ja, te oglasi so pa za ubiti! Ne cel teden, ves junij! Sem že predlani predlagala, da bi malo umirili, pa očitno sem edina tkao misleča. Jaz junija RR pač ne poslušam, ker še moderatorji morajo težiti in težiti o tem. Smo pa šli, na kratko, lih toliko, da sem spoznala Omarja Naberja (po mojem se mu niti en sanja več, kdo sem:)-), potem pa hitro domov - spat.
|
|
|
|
Štajerke - rojstni dan Radia Rogla! 24.6.2005 21:39:37
|
|
|
|
Skabi
|
Nisem šla, zato, da so lahko moji gimnazijci sproščeno praznovali.
|
|
|
|
Štajerke - rojstni dan Radia Rogla! 24.6.2005 21:43:33
|
|
|
|
HuAnita
|
Ja, skabi, jutri pa bo glaževine meter visoko po tleh. Mladina raja že od 17.00, predvem po parkih, profita gostinci ravno ne bood imeli, sploh ker je trgovina v centru odrpta do 21.00, mislim da.;)
|
|
|
|
Štajerke - rojstni dan Radia Rogla! 24.6.2005 23:01:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, HuAnita, mene je pa Omar učeri čist razočaru :( Ampak res čist. Biu je čist bedno oblečen, v eni roki čik, v drugi pir (pa še Laško za povrh:hudicek: ) in se najprej sam sliku z eno 15letnico, pol ji dal sam lupčka da je una slikala, in pol sta se še zaliznla da je una slikala. Pa je ta šla, on je pa z drugo nadaljeval:zmeden: Mislm čist poden :(
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.6.2005 10:41:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?