|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 2:12:54   
Anonimen
A je še katera mogoče iskala ta avto od radia City??

Jaz sem do zdaj bluzila po mestu in iskala ta avto z miljončkom....žal neuspešno :((

Sem pa ugotovila, da ljudje sploh ne zaklepajo avtov...lahko bi pokradla vse in svašta, med drugim tudi 2 otroška vozička...pa še en alarm sem sprožila :ups:

Ok, nisem našla miljončka, sem pa zato našla psa...lutal je po dežju in ko sem hotla it v avto, je skočil not in ni hotel ven...pol sva se še vozila okoli Smetanove (kjer sva ga našla), da bi videla, če ga kdo išče, pa nič...Jutri greva spet nazaj, pa bova zvonila po blokih če ga kdo pozna...drugače pa ne vem kaj naj nardim :zmeden: Naš Charly ni ravno navdušen...

Nič, grem spat zdaj..ura je že cajt...

Lahko noč...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 5:36:52   
JASNA D
Kar se tiče miljončka, nimam pojma o čem gre, kar pa se tiče psa, pa najbolje, da daš na nekaj radijskih postaj obvestilo, da sta ga našla inkje sta ga našla. Z zvonenjem boš verjetno bolj malo uspešna.

Jasna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 6:01:44   
Lunca1
:)-:)-:)- zdajle si me pa nasmejala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
19.4.2005 7:19:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 7:23:32   
Anonimen
Dobro jutro!

Mi2 bi potrebovala milijonček, pa avta nimam..hmmmm.

Kaj pa v voziček ne bi dali tega kufra? Grem klicati in vprašati Bora:)-:)-:)-:)-:)-
Saj ne bi gledala, kaj imam v mreži pod vozičkom, res ne bi:)-:)-:)-

Lp!:kava:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 7:46:17   
biba77
Ja, kateri "postenjak", ki odpira avte, pa bo potem rade volje dal miljon radiu???
Ja, saj dobi pol miljona za sebe. Pa od tega se davek placa (al celo davek od celega miljona???), pa je bos. :zmeden:
To igro bi lahko poimenovali: Iskanje postenega lopova :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 8:00:04   
Anonimen
Se strinjam s tabo BAGI in po moje so ful dosti stvari tudi pokradli na ta račun...bolje bi bilo, če bi dali kovček na neko določeno mesto, ne v avto...

Astra..
lopova??? ja kdo pa bi ukradel denar??? to ni igra pri kateri moraš ukrast miljon...

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 8:14:47   
Muffin
Kovčka z denarjem ni več

Lp,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 8:28:17   
pupika
Jaz sem bila full presenečena ko sem slišala da kovčka ni več. Se je katera trudila in ga iskala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 8:46:21   
Anonimen
Denarja ni več ne...bil pa je na Strossmayerjevi in ta je par min. od City-ja...tako, da najditelj verjetno denarja ne bo vrnil, ker bi do sedaj že moral bit tam...kaj pa vem...mogoče pa razmišlja kaj bo :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 9:05:01   
pupika
Kaj bi pa ve storile, če bi ga našle. Jaz sem mislila da bi ga vrnila, toda kasneje pa začneš malo premišljevati, kajti 500.000 sit je kar zajeten kupček denarja. Samo ne vem, kaj bi mi potem vest govorila, bi mi bilo kar težko pri srcu. Tako da dokler ga nimaš v rokah, tako ne veš kaj bi naredil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 9:55:37   
Blink1
Nisem vedla za to:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 10:11:10   
filipinka
Ravno sem prižgala radio, ker me res zanima, če je miljonček skopnel!!! Mogoče pa ga je moj našel pa me hoče presenetit in je čisto tiho!:kuza::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 10:11:43   
Pupica
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:jaz tut nč ne vem o tem

sem se pa nasmejala:)-:)-:)-:)-Če ne bi bila tako daleč bi pomislila da gre za našega:kuza:, ker naš se vsakmu v avto zbaše:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 11:55:58   
Anonimen
Evo, še moje mnenje o tem milijonu.

Na Radiu City se mi zdijo dobesedne budale. In tudi tisti, ki šnofajo po tujih prtljažnikih, se mi ne zdijo glih pošteni, tako da vsem tistim, ki ste brskali... kje so vaše meje? Vas ni nič sram?:grrr::grrr::grrr:

Potem se še pa hvalite na RR s tem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 11:58:56   
kofetek2010
Moj Maribor je tak fejst nor...:zmeden2:

:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 12:08:16   
pupika
Skutica tole si pa malo grdo napisala. Jaz osebno nimam nič s tem, sem pa vsaki dan spremljala po radiu. Jaz sem si pa želela v tem trenutku da bi bila malo drugačna osebnost in bi si upala, samo probati če je kateri prtljažnik odprt, saj s tem nočeš nič slabega. Radio city nam je dal možnost milijona, ti ga pa moraš najti in vzeti. Tudi če bi jaz katerega videla, da bi kje slučajno probal odpirati moj avto, ne bi bila nič jezna, saj bi vedela zakaj gre.

Toda jaz sem pač takšna da si marsikaj ne upam, v bistvu so me tako vzgojili kaj lahko in kaj ne.

Toda če bi pa bila kje ponoči sama z prijateljico ali možem,... kje blizu kakega avta, ki bi ustrezal opisu kot so povedali po radiu, da ne bi kje poskusila odpret prtljažnika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 12:37:01   
biba77
Mogoce je Skutica grdo napisala, samo ta igra je dejansko bila v podporo vsem tistim, ki niso iz "plemenitih" (-edini plemeniti del je 500.000 darovanih dobrodelni org.) razlogov gledali, ce je avto odklenjen zaradi tega miljona.
Meni zagotovo ne bi bilo vsec, ce bi videla koga odpirati moj avto; cetudi zaradi te igre...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 13:18:04   
*HONEY*
Ja,mi2 sma zadnjič v europarku naletela na avto,ki je imel na sovoznikovi strani v ključavnici ključ noter:zmeden: Kak se ti pa lahko to zgodi:zmeden:
No,seveda sma najprej pomislila na ta miljonček:love: ki bil več kot dobrodošel...ampak pogledala noter pa nisma ker dobesedno nisma imela jajc...mogoče jih je pa kdo imel in je tudi mislil na ta miljonček...hvala bogu da jih je imel...nora sma bla mi2 ker je nama bilo nerodno pokukat v avto za celi 1.000.000.- ki bi se nama lahko nastavljal,a mi2 butla pa sma šla mimo...poleg tega pa če bi jih 30 v tistem mimo šlo bi jih tako tričetrt mislilo da je avto najin...
Če bi kdo po mojem avtu brskal bi hitro obupal,ker je preveč umazan,zunaj in znotraj,da bi kar tako noter miljom ležal...pa ne vem če jih dosti zamika kak voziček(nimajo vsi otrok) in kakšna polna vrečka(bog ve če ravno tisto rabi,ali pa če bi bile cunje,če bi mu ble sploh všeč ali celo prav)če je pa pričakoval noter milijon:zmeden2:Jaz bi bla razočarana...

LP in :pujs:za drugič;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Štajerke - miljonček
19.4.2005 21:05:25   
Anonimen
Hja, zdaj pa ste me po prstih. Še enkrat sem prebrala svoj post, pa mislim, da ima Pupica kar prav - res sem grdo napisala. Lahko bi lepše, če bi izbrala druge besede.

Ampak kljub vsemu stojim za svojim mnenjem. Res se mi zdi to brskanje po drugih avtih vdiranje v zasebnost. Kaj, če si potem zmislijo, da so postavili milijon tolarjev v eno garderobno omaro na hodniku nekega stanovanja, ki je odklenjeno? Boste tudi tja šli iskat denar?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Štajerke - miljonček
20.4.2005 8:14:30   
pupika
Skutica saj imaš prav, ni prav da ti nekdo brska po tvojih stvareh, meni tudi ni prav da bi mi kdo že v stanovanju brskal po mojih stvareh. Toda v tem primeru, pa ker sem vedela, zakaj gre, res pa je da so to na RC že malo zakomplicirali, ker so vedeli, da bodo vsi brskali po vseh avtih, jaz enostavno nimam jajc za take stvari, jaz če bi videla kovček že na strehi nekega avtomobila, si ga ne bi upala vzeti, toda nekateri so pač taki da si upajo. Sem pa tudi premišljevala o tem, kaj bi bilo če bi neka oseba pozabila zakleniti prtljažnik, v njem pa bi imela čisto nov računalnik in bi kakšna oseba naključno pač pogledala s tem namenom, da bi videla če je v njem kovček, potem bi si pa vseeno prilastili računalnik. To so vsekakor malo grdo naredili na radiu city, ker so s tem vse pozvali, da naj odpirajo praktično vse prtljažnike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......