Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 8.2.2005 21:10:11
|
|
|
|
Tejči
|
Gostilna Karla, moj dela tam:) V Račah.
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 8.2.2005 21:12:18
|
|
|
|
baguSka
|
Tejči reci Skutici nej preveri novo sodelavko!;)
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 8.2.2005 21:21:09
|
|
|
|
JASNA D
|
Mi smo bili zadovoljni z gostilno Potočnica v Slov. Bistrici. Moževi so večkrat hodili v Framski hram, ampak meni tam ni preveč všeč - prevelika gužva, hrana pa prav nič posebnega. Zelo zadovoljni pa smo bili s hrano (sicer izven te relacije) v koči Pohorc nekje na poti za Belvi. Tukaj nudijo divjačino za "pametno ceno". Kaj več pa se ne spomnim... LP, dober tek ! Jasna
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 8.2.2005 21:22:24
|
|
|
|
JASNA D
|
Popravek - v Pohorcu imajo tudi druge jedi, ne samo divjačino, vse pa precej okusno. Ambient je lokaciji primeren. Za kakšno priliko gre - krst? Jasna
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 8.2.2005 21:27:37
|
|
|
|
Seven*
|
U, Potocnica je super, samo draga.. Pa menda so zamenjali lastnika..
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 8.2.2005 21:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jasna, em... ne, za poroko.
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 8.2.2005 21:40:40
|
|
|
|
JASNA D
|
Kdaj so v Potočnici menjali lastnika? No, mi smo bili tam septemra 2004 za Markov rojstni dan. Ker smo jedli menije, (pili smo refošk, ledeni čaj, radensko, oro), bilo nas je 10, račun pa je bil 22 tisoč pa še nekaj. Če ješ meni, ni tako drago. Za poroko se pa itak naprej dogovoriš za meni in je cena ponavadi nižja, kot če ješ po naročilu. No ja, razen, če si boste kaj pregrešno dragega:( zaželeli. LP, Jasna
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 8.2.2005 21:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jasna, kje je ta Potočnica?
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 8.2.2005 21:45:55
|
|
|
|
Seven*
|
Lastnika so menjali ze prej, izgleda da je ratala zadeva cenejsa. Mi smo takrat jedli neke ribe, nekaj v stilu morskega lista in orade. Racuna foter ni hotel pokazat. :)-
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 8.2.2005 21:48:31
|
|
|
|
JASNA D
|
Potočnica je na poti proti Bistriškemu Vintgarju. Ko se pripelješ v Bistrico (po stari cesti iz smeri MB) pri 2. semaforju (to je pri cerkvi) zaviješ desno in se pelješ do krožišča pri Impolu. Tam je smerokaz za Bistriški Vintgar in jo pičiš pri tistem odcepu ven iz krožišča. Po nekaj sto metrih, morda kakšen slab kilometrček je na levi gostilna, ki pa ima parkirišče na desni strani. Če počakaš 5 minut "na liniji", ti pošljem link na privat! Jasna
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 8.2.2005 21:50:32
|
|
|
|
Anonimen
|
OK, hvala Jasna. Bom počakala.
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 9.2.2005 9:43:09
|
|
|
|
Blink1
|
Ojla...jaz sem slišala, da je Karla v Račah baje ful fajn. Na dobrem glasu je tudi Golob v Polskavi. Tja sva šla midva vprašat za krst. Imajo zimski vrt, ki sprejme kar dosti ljudi, hrana je odlična, veliko parkirišče, je ob glavni cesti (stari) proti Slovenski Bistrici. Ga vsi kar hvalijo. Nama pa so takrat rekli, da bi stalo okoli 3.600 na osebo. Torto lahko pripeljete sami. Ostalo pa se zmeniš. Tel: 845-22-45. No, še ena..Veronika...se pelješ skozi Hoče proti Pohorju...verjetno poznaš, tudi kar "nobl"... V Framskem hramu je imela moja tašča abrahama...Ful je bilo fajn, imajo zadaj en prostor, kjer bi lahko bili sami. Hrana je ful dobra (mi se vedno ful najemo), so prijazni, parkirišče pa je tak tak...No, sej se stisnete... V Slovenski Bistrici je znan Leonardo (vsaj bil)...tja je mene stari peljal na prvi dejt:) Torej veš kako dolgo je odkar sem bila tam:zmeden: Aja...ne vema kako pa je pri Mostiščarju:zmeden: Hmmm...zaenkrat se ne spomnim nobene več...pridi jutri na obisk...:)
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 9.2.2005 10:20:35
|
|
|
|
Tejči
|
Ja Skutica, če boste šli h Karli, moreš preverit kakšna je nova sodelavka!:):):)
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 9.2.2005 10:23:11
|
|
|
|
JASNA D
|
Ninika&Neja - pa kaj ti sam še po žurih hodiš? No ja, saj imaš prav. Meni bi tudi že kakšpen pasal po takooooo dolgi pavzi. Jasna
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 9.2.2005 11:17:12
|
|
|
|
Blink1
|
hi hi...ja taka leta so...vsi so ali bodo stari 50:) Hvala bogi imam jaz še nekaj let pred sabo:zmeden: Ja...saj bo Mehurčica imela čago:bravo:
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 9.2.2005 21:51:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Nina, hvala, bova prečekirala. Sva že bila pri Lesjaku, pa imajo 4 jurje na osebo, pa mi je to malo preveč. Tudi Framski hram sva že obdelala in sva si malo premislila, ker... ne vem, ker pač. Enemu od naju ni blo všeč preveč okolica. Ostale pa bomo še šli gledat! Kje je točno ta Karla v Račah?
|
|
|
|
Štajerke - gostilne na relaciji MB - Sl. Bist... 9.2.2005 21:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Tejči, hehe, a je tista nova sodelavka lepa? Ker če je, pol je bolje, da moj ostane doma... :)- Ne ne, saj se hecam!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?