Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Štajerke-kam po čeveljčke? Pa jesenska oblačila? 16.8.2005 11:23:45
|
|
|
|
Tejči
|
Ojla, mene zanima kje kupujte čeveljčke in copatke, da niso cene gromozanske?? Zadnjič sem jih gledala v eni trgovinici v centru, pa ni bilo niti enih pod 8.000, to pa se mi zdi malo preveč:zmeden2: Seveda pa moramo it nabavit tudi bodije z dolgimi rokavi, pa štrample,...pa ne vem kam?? Se splača it v Avstrijo? Mislila sem, da bi šli v Seiersberg, pa ne vem v katerih trgovinah imajo kolikor toliko ugodne cene:zmeden: Lepo, lepo prosim za nasvete!! Hvala in lp, Tea:sloncek:
|
|
|
|
Štajerke-kam po čeveljčke? Pa jesenska oblačila? 16.8.2005 11:34:56
|
|
|
|
malika
|
Če boš šla preko meje,potem ti lahko priporočim edino C&A, tam so koliko toliko ugodne cene, H&M pa je pri nas cenejši.Mogoče pa bo imel BC septembra že kakšno akcijsko ponudbo bodijev in štramplov po nižji ceni. Sicer pa jaz glede vsega prisegam na H&M. Čevlje sem jaz čisto vse kupovala v Massu, pa ga žal ni več :(( .Nekaj luštnih modelov, seveda usnjenih pa imajo tudi v Papriki (mislim, da je Gosposka ul.?)Mi smo tam kupili ene čevlje za pomlad, pa so bili super za nosit in tudi ugodni.
|
|
|
|
Štajerke-kam po čeveljčke? Pa jesenska oblačila? 16.8.2005 11:36:51
|
|
|
|
Blink1
|
Hoj....hja v H&M v Seiersbergu imajo enake cene kot pri nas...samo cotke ne vem ali imajo kaj več izbire ali ne.... Bodije sem jaz kupovala v C&A, kjer so mi zelo kvalitetni, satnejo pa po 5-6 EUR. Copatke sem jaz kupila v Cicibanu:(( Je pač treba dat 4 jurje zanje....Šuhce upam, da bom kje podedovala, čeprav ni videt:( Baje da je gori tudi ena trgovina s čeveljčki, bolj poceni...mi je enkrat Miska01 povedala, pa sem že pozabila:ups: Groza....pa še tale bedna kazen me čaka:hudicek:
|
|
|
|
Štajerke-kam po čeveljčke? Pa jesenska oblačila? 16.8.2005 12:08:43
|
|
|
|
Tejči
|
Nina, popolnoma te razumem, toti gnar je pravi :hudicek: Midva pa krampama skup dinare, da čimprej opremima stanovanje, tak da gre z gnarom tak na knap, da že pazimo kaj jemo..zaj pa še toto skisano vreme, da še moramo it za cote pa šuhe gledat..kr groza me je..ampak saj bo to tud enkrat za nami, a ne?;) Lp, Tea:sloncek:
|
|
|
|
Štajerke-kam po čeveljčke? Pa jesenska oblačila? 16.8.2005 12:51:01
|
|
|
|
lin
|
Znamka Pami ma bolj poceni čevelčke samo kakšna je kvaliteta pa neznam povedat ker jih še nismo meli. Mi smo meli julija roj.dan in smo več ali manj dobili darilne bone za v baby center in ciciban tako da bomo šli lišo skozi zdaj ko bo treba v nakup za jesenskimi in zimskimi stvarmi.:bravo: Aja trgovina s temi čeveljčki je v Kopru(Supernova)v Izoli v Gorici (mercator center)...za te vem jaz
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2005 13:00:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Štajerke-kam po čeveljčke? Pa jesenska oblačila? 16.8.2005 13:18:37
|
|
|
|
india
|
Čevlji, Nina, se dobijo gor zelo kvalitetni in ugodni pri Deichmanu, na Seiresbergu.
|
|
|
|
Štajerke-kam po čeveljčke? Pa jesenska oblačila? 16.8.2005 13:44:08
|
|
|
|
Blink1
|
Aja:zmeden: Sem te razumela zadnjič, da je ta trgovina v Seiersbergu...Kje pa pol je?
|
|
|
|
Štajerke-kam po čeveljčke? Pa jesenska oblačila? 16.8.2005 13:45:20
|
|
|
|
Blink1
|
Tejči...he he...vreme bo, pravijo:)-:)- Jaz upam, da čimprej kaj bolje, ker Neja ima samo poletne sandalčke in jih je treba ponosit, ker za drugo leto ne bodo več:((:((
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?