Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 11:31:55
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Midva greva na vikend-SAMA potem pa sledi :sloncek::sloncek: lp TARA:)-:)-
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 11:42:36
|
|
|
|
kimi
|
Midva greva v kitajsko na raco na vroči plošči pa riž s piščancem:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 12:16:21
|
|
|
|
Annny
|
Ninika, če imate na Štajerskem kako ital. restavracijo Puccini (vem samo za LJ), imajo res super valentinove menije..vse v obliki srčka, romantični pogrinjki..:love:
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 12:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
mi2 bova sla menda v mc, ker sma zdaj ze skoraj redna gosta tam:)-:)-:)- za v mariboru nevem ce je kje bolj fajn gostilna z hrano...vsaj jaz se nisem bla:zmeden2:odvisno pa tudi kaj bi rada jedla...:)kaksna kitajska varjanta ce vama je vsec;)
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 12:21:06
|
|
|
|
Miškolinka*
|
Vnukec v Blažovnici (pri Limbušu), čudovita morska hrana. Kitajska restavracija Emei v Brezju. Villa Rustica s pogledom na zasneženo Pohorje. Mehiška restavracija Galeb v Bresternici. Pa dober tek :)
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 12:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
a pa sem se vseeno spomnila nekaj:FRAJ GRABA v Malecniku:)
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 12:40:41
|
|
|
|
samuelion
|
- Marina pred Limbusem - od Hugota se malo dalje - raznovrstna hrana, nezasoljene cene, pestra izbira menijev - dobrodosla rezervacija - Novi svet pri stolni cerkvi - ribja hrana - dobrodosla rezervacija
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 12:40:46
|
|
|
|
darjatimci
|
Pozdrav Štajerke,ker ste ravno na kupu mi katera ve povedat kako je z gostilno Fijaker v Kamnici,sem brala reklamo za grške specialitete,lep pozdrav in hvala:sloncek::bravo:
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 12:53:46
|
|
|
|
pravljica
|
marino pred limbušem tudi jaz priporočam :bravo: drugače pa je za našo družinico ustaljena restavracija Ancora v središču mesta, nasproti mullerja...imajo za vsak okus nekaj...od najboljših pic (zame) do morskih jedi in vse ostalo...pa še hitro, dobro in poceni je...ločen prostor za nekadilce nam tudi nekaj pomeni, pa ni se treba nekaj posebej "zrihtat" za tja, niti otroci ne rabijo bit na vajetih
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 13:38:14
|
|
|
|
willma
|
MARINA!!!;) Rezerviraj že zdaj!!!! ...... če že nisi prepozna:zmeden:
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 13:58:12
|
|
|
|
ronja5
|
Pravljica, a je Ancora odprta v nedeljo?
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 15:00:30
|
|
|
|
Ro-La
|
Meni je bilo všeč lani z popadki pri Pecu:)-:)-
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 15:04:07
|
|
|
|
india
|
Darjatimci, gostilna Fijaker je na desni strani ob cesti, v Kamnici, če se pelješ iz MB proti Koroški, ob Dravi. Je pa to zelo hitro zakopališčem Fontana ( Terme). Mislim,da je dobrodošla rezervacija!!! Hrana je specialna!!!:miska:
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 15:10:38
|
|
|
|
Ro-La
|
Pa še Fijaker sploh obstaja:zmeden: Meni se vedno zdi nekam fejst prazno tam:zmeden2:
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 15:48:06
|
|
|
|
*HONEY*
|
Meni se tudi zdi da pri Fijakerju nič več ni,ali pa jim tak slabo gre:zmeden: Pa nikoli še nisem nič slišala kaj dobrega o njih... Midva grem v picerijo, ki se na novo. Sicer se je otvortev 15,pa bom že potrpela;) Romci,iz katerega konca si? Vidim da dobro poznaš naš "okoliš" LP
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 15:50:43
|
|
|
|
KIRA
|
kadar sva midva v MB, greva k Aliju na pico. to okrog ni take, pa je ful velika, da se bolj naješ kot za večerjo. sam tolko - če bi se ti zaluštala pica. pa parkrat sva bla v eni oštariji - kak se že reče neki zaliv ali kaj je blo. Koblar? pojma nimam. mož pozna še iz časov dijaškega doma, pa sva šla ke.
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 16:02:21
|
|
|
|
Blink1
|
Hmmm...zdaj pa imam kaj za študirat....Verjetno bom (kot vedno) prepozna z rezervacijami:zmeden: Willma a imaš št. od Marine?
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 16:30:01
|
|
|
|
frutka_
|
Ninka mislim da je Edi že dogovorjen....;)
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 16:35:52
|
|
|
|
india
|
Jaz sem bila pri Fijakerju...joj,kaj je že res takooo dolgo, menda dve ali celo tri leta nazaj, je bla gužva ind obra hrana! Zdaj pa res ne vem več, morda so res zaprli? Kira in Vikica, drugič,ko prideš v MB se oglasi pri meni, smo skoraj sosedje za ALijem:)-:)-:)-:)-, njihove pizze pa zadnje čase zaostajajo za tistimi na Sidru oz. Ancori in pri Baronu, so se malo razvadili!:zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 16:38:31
|
|
|
|
pravljica
|
joj ronja sori, zdaj sem šele vidla :( ne vem, tu maš telefonsko...sam kolk se jaz spomnim je odprta ob nedeljah...spada pa pod sidro (najboljše pice), sam da majo v ancori še vse drugo za jest 02 250 20 33
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 16:40:18
|
|
|
|
frutka_
|
Ja, pri Aliju smo tudi mi redni gostje. Pa na Sidru in Ancori (isti lastnik). Sicer pa z možekom večkrat ob kaki posebni priložnosti greva k Pecu. Pa tudi v Novi svet greva. Ampak daaaaleč najboljše morske jedi si pripraviva sama doma!
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 16:41:44
|
|
|
|
pravljica
|
meni tudi najboljše morske jedi pripravi možek...na morju, kjer vse sam nabere oz ulovi :bravo: joj, se mi kar lušta kakšne fajn zapečene orade, njamci
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 17:04:23
|
|
|
|
Blink1
|
Hja...jaz bi tudi v Novi svet...Moram Edija prepričat...če ni dogovorjen, Frutka:) Ni sicer ljubitelj morske hrane...ima raje kak šnicl:zmeden:
|
|
|
|
Štajerke...kam na večerjo za Valentinovo 10.2.2005 17:08:42
|
|
|
|
Teni_
|
Saj imaš v novem svetu tudi zrezke. Sva midva bila lani tam za en roj.dan(mislim, da njegov, pa še sam si je moral plačat), pa je on zrezek jedo, ker tudi ni za kake morske zadeve. Drugače pa je meni dobra gostilna ena v Juriju, to pa je vama verjetno predaleč. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?