Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Štajerke....a ste še v komi??? 12.2.2005 11:24:43
|
|
|
|
Jančika_
|
Evo mene:). Domov sem prišla ob pol dveh - stopim not, pa stoji Joe sredi hodnika s škatlo Hippa v roki, mali pa se pritožuje v sobici:)-. Se je bohve zakaj zbudil ob enih in potem je pomagala samo ziza:(. Res je blo fajn! Jaz bi takoj organizirala tako zadevo, samo kak boste vse prišle do mene??? Ninika, midve pa bi lahko poleti skupaj rojstni dan naredili!:torta:
|
|
|
|
Štajerke....a ste še v komi??? 12.2.2005 11:28:49
|
|
|
|
Teni_
|
Bom pa jaz organizirala - verjetno kar naslednji petek ali soboto, če vam paše. Kako poleti? Kaj pa jaz? Jaz imam tudi poleti rojstni dan. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Štajerke....a ste še v komi??? 12.2.2005 11:39:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem sicer mislila Vasjev in Nejin rojstni dan, lahko pa tudi tvojega, ni problema:bravo:. Na žur pa pridemo! Ampak a bomo morale že ob desetih domov:zmeden2::)-?
|
|
|
|
Štajerke....a ste še v komi??? 12.2.2005 11:42:03
|
|
|
|
Vera*
|
Ja midve z Jančiko boma šle na vlak,sam takega ko imajo noter v vagonu -5 stopinj.:)-:)-:)-Sma se včeraj skor skuhale do celja.
|
|
|
|
Štajerke....a ste še v komi??? 12.2.2005 11:51:10
|
|
|
|
Teni_
|
Ne, ne ne skrbi. Žur do jutranjih ur, ker bo moj verjetno tudi komaj zjutraj prišel. Še javim točno. No, potem pa tako ali tako ni problem, jaz imam roj. dan en dan za Nejo. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Štajerke....a ste še v komi??? 12.2.2005 15:51:15
|
|
|
|
Blink1
|
Evo...pol pa lahko skup praznujemo... Mi imamo veliko hišo..pa sej to ni pomembno...glavno da je dvorišče veliko:bravo: in bodo pamži lahko razturali po atejovi angleški travici:zmeden: Hi hi...se bo že navado:love: Jeee...komaj čakam na avgust. Mi bomo doma, ker na morje gremo tako junija.
|
|
|
|
Štajerke....a ste še v komi??? 12.2.2005 15:59:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, mi tudi ne bomo avgusta pohajali naokoli, tako da bi res lahko tamale spustili nad vašo travo:)-.
|
|
|
|
Štajerke....a ste še v komi??? 12.2.2005 16:00:36
|
|
|
|
Blink1
|
Super...defenitivno se moramo zmenit:bravo: jančika, kam pa vi na dopust??
|
|
|
|
Štajerke....a ste še v komi??? 12.2.2005 16:08:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Ej, pravzaprav še ne vem. Verjetno bomo naredili takole: enkrat junija gremo v Bosno na obisk k Joejevi sošolki. Doma so v Livnem, od tam je do Splita 1 ura z avtom. Tako da bomo nekaj dni v Bosni, potem pa bomo šli kam v okolico Splita. Se še nisem nič pozanimala. Glede nosečnosti me ne skrbi, lani sem šla v 33tem tednu na Rab, zdaj bom pa itak manj noseča.
|
|
|
|
Štajerke....a ste še v komi??? 12.2.2005 16:09:00
|
|
|
|
Ro-La
|
Kaj v komi:zmeden: Tapridni smo že odšihtali;) Mmmmmmm jaz sem tudi za piknik:)-
|
|
|
|
Štajerke....a ste še v komi??? 12.2.2005 16:09:41
|
|
|
|
JASNA D
|
Ojla Romci? Je šlo? Jasna
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?