iana
|
Pred časom sem spraševala, kje naj Gili praznuje svoj 3. rojstni dan, v Ljubljani, pa da ne bodo samo sedeli in se basali z nezdravo hrano. Doma trenutno ni mogoče ker gradimo, ima pa 1 brata, 2 polsestri, 1 polbrata, 10 sestričen in bratrancev ( torej če ne povabi nobenega prijatelja, je to že 15 otrok! ) Ker niste imele veliko idej sem sama malo potelefonirala okrog. In rezultati/ možnost, ki sem jih našla so: 1. McDonalds; čeprav so bili zelo prijazni ni po mojem okusu, otroci letajo in kričijo v restavraciji, nimajo dovolj igral, preveč jejo. Starši se nimajo kam dat. Ni pa drago. 2. Atlantis; je relativno draga zabava, mislim, da primerna za otroke od 5 let naprej, če imate dovolj denarja in otroke navdušene nad vodo je to to. Starši se lahko pridružijo, ni pa potrebno. Mene spet moti preveč hrane. 3. Konex ( športni center na Viču ); poznam že od prej, lepo je, ker otroke lahko malo pogledaš, imajo različne dejavnosti primerne vsem starostim, animatorji so prijazni, starši lahko v lokalu kaj popijejo ali grejo na tenis, squash. Cena je pa kar visoka. 4. G-rega ( športni center za Bežigradom ); je bil moja izbira. Športna dvorana z veliko rekvizitov, animatorji-profesionalci. Povdarek na dejavnostih, igri, športu, ( in ne na hrani ). Starši ostanejo pred vrati ( moj 3 letni sin se je popolnoma strinjal, da grem jaz z drugimi starši na pivo! ) - mi je bilo pa prav zaradi tega kar malo težko; NI ME POTREBOVAL... Cena spet ni nizka, ampak res smo bili zadovoljni ( in še sam lahko prineseš svojo torto !!! ) Če ima še katera kakšne izkušnje ( s temi ali drugimi organizatorji ) se priporočam za komentarje.