Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Špikanje v nožnici-40.teden 17.9.2004 19:30:22
|
|
|
|
filipinka
|
Pozdravljene punce! Res se mi fajn zdi, da jutri stopim v 40. teden. Uau, ne morem verjeti:bravo:! Danes me že cel dan vsake tolko časa ful špika v nožnici. Tak, da če hodim, me kar ustavi, au! kaj to pomeni? Mislite, da se glavica vstavlja? Ali kaj bi to bilo? Zdi se mi tudi, da se mi je podnevi pojavil en sam rjav madež! Pojma nimam kaj se dogaja. Rada bi že, da pride :duda:, po drugi strani si mislim, pa saj še ma čas, vsaj do drugega petka. Napišite prosim, če se kateri dogaja, ta bolečina v nožnici oziroma se ji je, pa je že mimo! Hvala in lep večer! V. in :duda:
|
|
|
|
Špikanje v nožnici-40.teden 17.9.2004 19:48:44
|
|
|
|
Annny
|
Najbrž špikanje naznanja, da boš prav kmalu dobila v naročje svojo pikico- čestitam((((-: Želim ti vse najnaj!!!
|
|
|
|
Špikanje v nožnici-40.teden 17.9.2004 20:17:21
|
|
|
|
dory
|
O glej jo...se mal, pa se bomo ze bolj redko brale...mali navihancki nam prve tedne zavzamejo kar precej casa :)...drzim pesti zate, da bi cimhitreje in cimbolje minilo... Kar se tice spikanja pa tkole...mene je zacel spikat od 35.tedna kar fajn...no cez teden dni smo ze meli strucko doma..ne vem,ce je kej povezave... pobozaj busija...ne bo ga vec dolgo :)
|
|
|
|
Špikanje v nožnici-40.teden 17.9.2004 20:24:59
|
|
|
|
sonček2*
|
V77, se mi zdi, da tako špikanje čutim tudi jst, vsaj neki podobnega, sm že hotla mal vprašat, kaj na bi to bilo. Jst sm namreč "šele" v 37 tednu, pa bi rada, da pikica počaka vsaj še ene 14 dni, se mi pa to dogaja zele par dni. Lahko noč
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?