|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Špikanje
9.1.2007 16:10:42   
pikipokica
Sem prvič noseča proti koncu 14. tedna. Kakšen dan sploh nimam nobenega občutka da sem noseča razen bolečih prsi. Vsake nekaj dni pa  pri hoji ali če se bolj na hitro vsedem čutim neprijetno "špikanje ali kot bi me nekaj od znotraj popraskalo", ki traja kak dan, potem pa spet nič. Ima še katera take izkušnje? Ali se širjenje maternice čuti in kako se to občuti? Verjetno se gibe otroka še ne čuti pri teh tednih.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Špikanje
9.1.2007 16:33:53   
manda_rina
Mene špika zvečer, ko se uležem, ampak tako kot da bi mi nekdo iglo čez nožnico poriniluser posted image . Grozno se sliši, ampak sam tak opis mi pride na pamet.
Enak občutek je včasih med sprehodom, ko se spozabim in preveč hitro hodim. Mislim da je pri meni osebno tole špikanje posledica utrujenosti...pri tebi a ne vem.
Vem samo to, da ko se umirim, je bolje

Srečno in pogumno!!user posted image

(odgovor članu pikipokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2007 16:46:57   
FLASK_A
Mene še zdaj (20T) špika v trebuhu. Občutek? Hm, močni krči, posebno močno ji čutim ob hitrih, sunkovitih gibih, tudi ponoči. Vprašala sem gin. in mi je rekla, da je to normalno, saj se maternica cel čas razteza in krči. Ne skrbi, vse nas špika, otročka pa boš prvič začuila nekje okrog 18T.
Uživaj v user posted image !

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu manda_rina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2007 18:04:25   
Anonimen
Mene tudi matrajo krči, sem mislila, da gre za prebavne težave pa očitno ni tako. user posted image  sem komaj kak mesec al pa še to pa sem se že ustrašila, da je kaj narobe, ko imam te krče. Pa me moj dragi pomirja, da je to normalno pa tudi kolegice sem klicala pa so rekle, da so imele podobne probleme, tako, da sem se pomirila, prijetno pa res ni, ko se človek kar ustraši, da je kaj narobe.

Tale forum pa je res super, brez njega bi tudi bila čist izgubljena, ko še niti ne vem kako se spopadati z raznimi težavami v nosečnosti.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2007 10:05:50   
MEGi20
Jaz sem v 17t občutila močno brco in nevem ali sem  prav čutila ampak brcnilo me je v križ user posted image   je to možno....?

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2007 10:34:11   
Anonimen
Pri 14. tednih še ne moreš čutiti gobiv otroka, in to tudi to sprva, gibi, ne brce. Brce pridejo po 20. tednu.
Špikanje pa je povsem normalno, saj se maternica ves čas razteza, le krči niso zaželjeni.

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......