ronja
|
Ja, zgodbe tega fanta se spomnim, če mislim pravega je to ta, ki je po predvidevanjih ponoči padel s trajekta. Ja, tudi mene je zabolelo, ko sem prebrala, da vsi nazaj pridejo. Ampak mislim, da ni padel. Ta fant je že celo pot tja govoril, da se bo ubil - nazajgrede pa je izginil. Sicer ga nisem poznala, smo bili pa na istem trajektu in smo dolgo čakali v busu,ker so ga iskali, če je kje drugje in so nam zato povedali, kaj se je zgodilo. Da je prej govoril sošolcem, da se bo ubil, pa mi je povedala znanka, ki je bila njegova sošolka. Ampak ta fant se ni ubil zaradi maturanca. Kar se mojih tiče še nismo tam, ampak po moje je najboljše tole prelaganje odgovornosti nanj začet že par let prej, pa si potem na maturancu (bolj) miren. Sama se ne spomnim, da bi se kdo kaj obremenjeval z mojim maturancem, pa sem bila pridna punčka . In ne, niti poizkusila nisem nobene opojne substance, kar se pa seksa vsepovprek tiče, sem mela pa fanta s seboj (kaj čem, če je bil pa sošolc ). Povedala jim bom, da če seks, potem s kondomom, če pijača, potem ne na prazen želodec in da naj gledajo svojo pijačo (sploh punci), da jim kdo kake tabletke not ne rukne. Pa da naj bojo skup s sošolci/sošolkami, tistimi, ki jim lahko zaupajo. Pa srčno upam, da ne bojo sicer tako utrgani, pa probali skakat iz vsepovsod:D. Se strinjam, da če otroka preveč omejuješ, se mu strga, ampak niso vsi "pridni" zato, ker bi jih omejevali in ne strga se vsem, niti pod razno, pri nas ne vem, da bi se komu totalno odpulilo - najbolj naliti so bili tisti, ki so se ga nadelali tudi na žurih - tak da kalbova teorija tu ni zdržala. Meni nikoli ni bilo do alkota in ga nikoli nisem pila, niti čikov probala, niti kaj drugega. Enostavno nisem čutila potrebe po tem. Meni so bile zakon pečine, iz katerih smo skakali. Ja, saj pravim, da nisem rabila alkota, da sem bila vedno dovolj utrgana že trezna (so mi potem vsi sošolci čestitali, da sem skakala tam dol in mi ni bilo nič jasno: saj vi ste tudi?... pa so rekli, ja, sam od nas noben ni bil trezen ). Sicer se je pa dogajalo precej - sošolec je sposojen avto razbil, vozili smo se not po 14 ljudi, itd... Saj je bilo čisto ok. Pa prišli smo živi in zdravi:).