|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šola za starše v LJ
3.4.2008 10:13:27   
Vittel
Mi lahko prosim katera pove, kdaj se začne tečaj v aprilu, oz. še bolje kdaj sta predavanja o porodu, ki sta obvezna, da dobiš potrdilo. Zaradi varstva prvega otroka ne morem obiskovati celotnega tečaja, zato lepo prosim če mi lahko katera pove kdaj so predavanja.
Hvala lepa.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šola za starše v LJ
3.4.2008 10:23:10   
simdar
tečaj se je začel 1.4.. Predavanja, ki so obvezna :
prva porodna doba: 9.4.  ali 10.4.
druga in tretja porodna doba: 14.4. ali 15.4.

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2008 10:56:13   
Vittel
Res prav lepa hvala za to informacijo. Bi te lahko prosila še za uro predavanja. Hvala lepa pa brez zamere.

(odgovor članu simdar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2008 12:50:31   
mya26
Živjo!

Mene pa zanima kdaj so ostala predavanja. HOdila bi ob 9h. Slišala sem da so tudi ena nova predavanja in bi šla predvsem na tista, ker sem hodila že pred 3 leti.
Hvala

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2008 13:26:33   
alea01
Živjo!

Sreda, 9.04. ob 16.00 in 18.15: prva porodna doba
Četrtek, 10.04. ob 9.00 in ob 16.00: prva porodna doba
Petek, 11.04. ob 9.00: prva porodna doba
Ponedeljek,14.04. ob 9.00, 16.00 in ob 18.15: druga in tretja porodna doba
Torek, 15.04. ob 9.00 in ob 16.00: druga in tretja porodna doba

Ob 9.00 so predavanja v šoli za starše, šlajmarjeva 3A
Ob 16.00 in 18.15 so predavanja v predavalnici stare porodnišnice, šlajmarjeva 3

Predavanje pediatra: četrtek, 10.04 ob 14.30 v predavalnici stare porodnišnice
predavanje psihologa: četrtek, 24.04. ob 16.00 in 18.15 v predavalnici stare porodnišnice
predavanje anesteziologa: četrtek, 24.04. ob 14.30 v predavalnici stare porodnišnice

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2008 10:11:41   
Colicka
Živjo, dekleta!

A bi mi znala katera povedati kje povsod v LJ (vem za ZD Fužine in Porodnišnico LJ) se izvaja Šola za starše. je na netu kje mogoče najdit razpored za letošnje leto? ZD FUžine nima šole za starše poleti, kaj pa kakšna druga lokacija?

LP! Uživajte in se razvajajte! :)

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2008 11:43:48   
moya
o tem je že veliko napisanega na temi zgornji temi materinska šola.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=876717&mpage=4&key=

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2008 17:00:30   
cv3rklic4
V nekaterih ZD po Ljubljani - konkretno lahko rečem za ZD Vič-Rudnik je tako, da lahko obiskuješ njihovo MŠ samo v primeru, da imaš v tem ZD ginekologa, drugače pa ne prideš zraven. Kako je v drugih ZD po Ljubljani ne bi mogla rečt, mogoče ti še katera druga lahko kaj svetuje.
Jaz ti predlagam kar MŠ v lj. porodnišnici. Urnik začetkov imaš TUKAJ. Aprilski termin se je že začel, bila so že tri predavanja (ok, če odštejemo uvodno predavanje, pa dve).
Srečno pri izbiri!

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2009 18:25:15   
googica
mene pa zanima, če kaj težijo, če šole nimam narejene.. ker sem zamešala datume že en teden zamujam pri porodnišnici v ljubljani, vse ostalo je že zasedeno.. slišala sem da znajo bit tečni.. ker imam rok sredi oktobra, so vse šanse že nekak mimo.. menda me ne bojo vrgli ven ker ne bom mela šole? user posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2009 7:45:30   
vijolca
googica, včeraj se je začela Šola za starše v ZD Vič-Rudnik, sicer bi naj bila polna, vendar jih na koncu toliko ni prišlo, da je bilo kakih 10 od 40 sedežev prostih (se je babica, ki je predavala, pozanimala pri tisti, ki sprejema rezervacije in se pritožila, da so morali veliko nosečnic odgnati, zdaj pa jih toliko manjka). Po moje, če pokličeš in razložiš situacijo (lahko omeniš, da si slišala, da je veliko prostora), ne bo problema. Si pa zamudila predavanje o prvi porodni dobi, danes sledi nadaljevanje poroda in naprej po programu (ga najdeš na netu). Aja, predavanja so 2 tedna od ponedeljka do četrtka vsak dan ob 18.00 v ZD Vič-Rudnik, Rakovniška 4, naslednji teden je namesto enega predavanja ogled porodnišnice. 

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2009 11:23:19   
googica
vijolica, hvala za info, sem že pisala mail, upam da bo uspelo :)

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.9.2009 11:54:16   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: vijolca

naslednji teden je namesto enega predavanja ogled porodnišnice. 

A res?? Kdaj točno je ogled porodnišnice, ker jaz sem bila prejšnji mesec v šoli za starše v porodnišnici, pa so rekli, da ne delajo teh ogledov, ker je kao prezasedeno in zaradi bolezni... Tako rada bi si ogledala ljubljansko porodnišnico in če je to res, bi se vam kar pridružila. Mislite, da moram koga obvestit?

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.9.2009 13:10:07   
vijolca
Giotti, ogled je na programu 15.9. (gremo po programu na  http://www.zd-lj.si/zdlj/content/view/495/356/ ), včeraj ni nič omenila, da ga ne bi bilo in po moje se brez problema pridružiš (lahko pa se dogovorimo tako, da še tisti dan dopoldne sporočim na to temo, če nam slučajno v ponedeljek sporočijo, da ogled odpade - torej v torek dopoldne). Mislim, da ti ni treba nič spraševati, ti kar pridi v torek ob 18.00 k vratarju (verjetno se bo nabrala že skupinica tečajnic in tečajnikov), kamor nas pride iskat babica in nam pokaže porodno sobo (če je fraj) in en oddelek.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.9.2009 13:14:59   
vijolca
Googica, jaz bi na tvojem mestu raje poklicala, če pa slučajno ne dobiš nobenega, pa mogoče danes kar prideš, ker s prostorom sigurno ni problema, edino ne vem, kako je s potrdilom za spremljevalca (če prideta z bodočim očkom), ker naj bi za potrdilo obiskal Porod 1 in 2. Po moje bi bilo najbolje vprašat Romano Pernek, ki to predava. Če pa potrdila ne rabiš, pa po moje sploh ni problema, o prvi porodni fazi pa si prebereš kje drugje.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.9.2009 15:31:21   
googica
ah sj bodoči očka bo tako ali tako delu tisto ta hitro zadevo, ki jo orgnizira porodnišnica ljubljana, ker mu službeno ne ustrezajo ure teh predavanj. meni se bolj gre, da bi sama mela narejeno. na mail mi nihče še ni odgovoril, številka, ki jo imam pa je ves čas le povezava na nek odzivnik, kjer samo poročajo o sprejemnih urah.
bom še poskušala priklicat, če boš pa še kaj tukaj, pa lahko napišeš številko na katero si ti klicala, če morda nimam ta prave..
hvala, lp

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.9.2009 15:44:59   
googica
no, ne potrebujem številke, ker sem končno dobila vezo.. ker sem včeraj zamudila, ne morem pridt zraven, tako da je to to.. ja no, se bom pa sproti učila :D
lp

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.9.2009 7:51:20   
vijolca
Drugače nihče ne preverja prisotnosti (so samo prvič, drugič že ne več), ker je itak na prostovoljni bazi in, če še vedno hočeš, brez problema prideš na predavanja in se vsedeš na prvi prosti stol. Mislim, da je še vedno ostalo veliko zanimivih predavanj, porod nam pa tako ali tako ne uide (na predavanjih tudi ni bilo nič bistveno novega, je bilo bolj zanimivo poslušat govorit o porodu nekoga z "druge" strani, malo spoznaš miselnost babic).

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.9.2009 10:41:01   
googica
no, nekako se je uspelo dogovorit, da lahko pridem naslednji teden, tako da se vidimo :)

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.9.2009 12:35:37   
giotti
vijolca, hvala. Ah, imam pa ravno takrat predavanje o porodnem načrtu pri Mamizofa (http://www.mamazofa.org/napovednik.php)
No, ampak fino mi je, da vem, da to obstaja, pa bom šla v oktobru!
Mejte se lepo in povej, kako je bilo, če se boš spomnila.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.9.2009 9:28:03   
vijolca
Samo, da napišem nove informacije: včeraj so nam na MŠ le povedali, da ogledov porodnišnice zaenkrat ni, tudi našega torkovega ne, da ne bo katera slučajno prišla. Se mi je pa že zdelo, da zna biti tako, ko si Giotti napisala, da ga tudi vi niste imeli...user posted image Žal... Ogled bi mi malo olajšal izbiro porodnišnice, tako pa sem spet pri prebiranju informacij na forumih, kar pa že tako vem, da ne dajo čisto realne slike.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.9.2009 10:50:28   
googica
no, mi je celo uspelo pridt zraven včeraj, tako da sem tudi jaz med rudniškimi nosečkami :).. ja, menda ne bo ogleda, ker imajo v porodnišnico vstop samo očeti.. preventivno zaradi gripe.. sej jo bomo kmal vidle :D

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?