Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Šola za starše Maribor! 24.3.2005 17:03:22
|
|
|
|
Blink1
|
Ola V šoli niso nič rekli:zmeden: je pa prišla ena gospa v porodnišnici in vzela podatke o prebivališči, da so potem tja poslali patronažno. Tako da kar počakaj tole gospo v porodnišnici. K meni je prišla zadnji trenutek, ker smo se že odpravljali domov. Moja cimra pa je že odšla:zmeden: preden je tale prišla:zmeden2: No, sicer pa je bil to že njen 6 otrok, tako da patronažne po moje ni potrebovala...Razen če bi ona patronažno kaj naučila;)
|
|
|
|
Šola za starše Maribor! 24.3.2005 20:22:14
|
|
|
|
ribica.
|
Ni panike, prite ena teta (ki je še tako nevzgojena, da sploh ne pove zakaj rabi podatke - men ni blo nič jasno kaj me zdaj to ena x ženska sprašuje), kateri vse poveš, in pol se nacrta patronažna pri vas. Jaz sem šla v nedeljo iz bolnice domov, v ponedeljek pa je bila patronažna že pri nas.
|
|
|
|
Šola za starše Maribor! 25.3.2005 10:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, hvala no:bravo:sem v soli bolj slabo poslusala v soli:ups: :)-
|
|
|
|
Šola za starše Maribor! 25.3.2005 11:17:36
|
|
|
|
lutkica
|
Ta teden sem ravno dobila obisk, prišla je patronažna sestra, ki nama bo v pomoč prve dni po porodu. Sem slišala, da obišče nosečnico že preden ta rodi a nisem verjela. Vprašala me je kako se počutim, če imam kakšne težave,.... Prav ona ima naš okoliš in je zelo vredu. Ko bova prišle iz porodnišnice, bo že naslednji dan pri nas. V porodnišnici si naredi spisek vseh tistih mamic, ki so šle tisti dan domov, da je lahko že naslednji dan pri njih. Tako so nam razložili v šoli za starše. Brez skrbi, bo vas že našla. Pozdravček in veselo pisanko vsem, ki ste na ringaraji ali nas le berete. L in :duda:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?