|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šola za starše
10.8.2005 11:59:07   
Tasha-2
Šolo za starše bom začela obiskovati pred pričetkom porodniškega dopusta, ko sem še v službi. Traja od 11. do 14. ure. To pomeni, da sem lahko v službi le od 7. do 10. ure. Zanima me, kako ste opravičile izostanek iz službe?
Pri mojem ginekologu so me s tem vprašanjem napotili v zdravstveni dom, kjer šola za starše poteka. Tam pa sem dobila odgovor, da naj se dogovorim s svojim ginekologom, in da svojim pacientkam za ta čas dajo potrdilo oz. bolniški dopust (tistim, ki jim potrdilo pri delodajalcu ni dovolj).

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Šola za starše
10.8.2005 12:02:22   
2ursae
jaz sem sicer imela šolo popoldne, moj sodelavec pa je imel tako situacijo kot ti, pa je moral vzeti kar dopust :(
Vseeno poskusi z bolniško, morda bo pa šlo...

pozdravček :muca:

(odgovor članu Tasha-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Šola za starše
11.8.2005 9:44:23   
Musi
Ja, lahko pa greš kam drugam na materinsko šolo kjer ne poteka ob taki nemogoči uri...saj greš lahko v katerikoli zdravstevni dom...
lp!

(odgovor članu Tasha-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Šola za starše
11.8.2005 14:04:12   
Tasha-2
V našem kraju je žal le en zdravstveni dom.

(odgovor članu Tasha-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!