|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šola za starše
6.6.2005 8:35:13   
Anonimen
Dekleta, živijo!
Morda mi lahko katera iz prve roke pove ali je nujno potrebno tudi pred drugim porodom hoditi v šolo za starše oz. materinsko šolo, pa zanima me še, ali je tudi za partnerja potrebno, da gre še enkrat na tisti tečaj za očete, da je lahko pri porodu zraven.
Namreč, ne sestra ne G. nista točno vedeli, kako je s tem.
V naprej hvala za vse informacije.

Lep dan vsem skupaj,
Simona

:roza: 33t 4/7
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Šola za starše
6.6.2005 9:10:07   
Antigona
Nam so v materinski šoli rekli, da potrdilo za moža velja tri leta, potem pa naj bi moral zopet na tečaj.
Tebi pa menda tudi ni treba it, saj ti ne morejo rečt, da zdej pa ne morš rodit :)-.

Lp, Antigona
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Šola za starše
6.6.2005 9:13:40   
Anonimen
Aha, to pol pomeni, da možeku ni treba nikamor, ker bo oktobra 3 leta, kar je bil na tečaju, ane? Pa še potrdilo od takrat imam spravljeno, edino plačati bo najbrž treba ponovno. A veš mogoče, kakšna je zdaj cena?
Ja, meni se pa s temle trebuhom res več ne da nikamor hodit ;) Še malo bo treba potrpeti, hehe.

Hvala!

:rozica::rozica::rozica::metulj:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Šola za starše
6.6.2005 9:23:15   
Antigona
Mislim da je cena za prisotnost različna v različnih porodnišnicah. V Ljubljani mislim da pride 4 tisoč.

Lp, Antigona
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Šola za starše
6.6.2005 9:30:22   
lex
V Slovenj Gradcu je tri tisoč. Pa še potrdila ni rabu imet.:sloncek: Je bil pa cenik v eni od revij lani mislim, da nosečnost. Javi za katero porodnišnico pa ti javim. Se mi ne ljubi pisat vsega, ko mam :duda: pokonci in me rahlo potrebuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Šola za starše
6.6.2005 9:40:22   
lex
Celje, Postojna, Novo mesto, Ljubljana = 4000 sit, Murska Sobota, Slovenj Gradec =3000 sit, Jesenice =2700 sit, ostalo brezplačno (brežice, Ptuj, Šempeter pri Gorici, Maribor, Trbovlje, Izola)

Potrdila potrebuješ v naslednjih: Maribor, Murska Sobota, Ljubljana.
Zaželjena je: Postojna, Brežice, Ptuj, Šempeter, Izola.
Ne rabiš je: Celje, Novo mesto, Trbovlje, Jesenice, Slovenj Gradec.

Veliko sreče:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Šola za starše
6.6.2005 10:11:57   
Anonimen
Kam je pa KR padu?
Bom pa kar jaz povedala:

Potrdila ne rabiš, očka pri porodu pa olajšajo za 4 bakse. Tam nekje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Šola za starše
6.6.2005 10:32:11   
Grascakinja
V LJ ti potrdilo načeloma velja 5 let. Ampak če je očka v teh 5 letih sodeloval pri 3 porodih, normalno, da mu ni treba še enkrat na tečaj. Tako so rekli v babiški šoli. Gre bolj za individualno obravnavo glede na primer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Šola za starše
6.6.2005 11:52:44   
Anonimen
:bravo:
Punce, hvala vam za vse informacije!
Če mene vprašate, mi sploh ni jasno, zakaj je treba sploh karkoli plačat, da si lahko pri porodu zraven, ampak oni (v LJ porodnišnici) že vedo, ane ane? ;););) Vse, kar dobijo očetje, je tista rumena plahta in copati oz. galoše. Pa ne vem, če je to vredno 4 jurje. :zmeden:

Hvala še enkrat in lep dan,
Simona:sloncek::metulj::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Šola za starše
6.6.2005 11:58:08   
Grascakinja
Izobraževanje mamic krije ZZZS, očki si ga morajo pa sami plačat.
4.000 SIT =
sedež v predavalnici (če ni gužve, drgač pa stojišče):)-
+ strokovna razlaga babic :)-
+ papir, kuli in žig na potrdilu ter urna postavka blagajničarke in osebe, ki potrdilo spiše :)-
+ sedež v porodni sobi in sobi za očete :)-
+ halja :)-
+ copati :)-
+ nerviranje medicinskega osebja :)- z možnostjo omedlevanja in dodatnega dela (se ne zaračuna posebej)
+ 3 urno bivanje v porodni sobi po porodu :)-

Če gledaš s tega zornega kota, sploh ni velik :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?