|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šola za starše- kje še?
24.8.2005 12:56:39   
Ada
Sem zelo jezna. Doma sem iz oklice Ptuja in sem želela obiskovati materinsko šolo oz. šolo za starše seveda na Ptuju. Zdaj sem klicala da bi se pozaminala za oktober- rok imam decembra- in so mi povedali, d aimajo do konca decembra vse polno! In me vprašali, zakaj me moj ginekolog ni opozoril na to (kot da jaz to vem). In druga stvar, kako to, da toliko govorijo, kako je pomembno, da gre čimveč nosečnic v mat. šolo, konec avgusta pa je že do konca leta polno?
Svetovali so mi, naj poskusim v Mariboru (a je to v ZD). Če bo še tam polno, pa res ne vem, kam naj se obrnem. Ali je še kje v bližini kakšna materinska šola (npr Slovenske Konjice)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Šola za starše- kje še?
24.8.2005 13:44:31   
Teni_
V Mb je materinska šola v ZD in v sklopu porodnišnice(predavanja so v stolpnici v 16. nadstropju). Mislim, da se ne rabiš bat, da bi bilo tako polno, da ne bi bilo prostora še za tebe. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Šola za starše- kje še?
24.8.2005 13:55:08   
simonas
Kdaj pa se začne v MB? Meni še G ni nič rekla, mislim pa da bi tam enkrat oktobra šla, glede na to, da imam januarja rok.

Simona

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Šola za starše- kje še?
24.8.2005 13:59:41   
Ada
Hvala! Katero pa bolj priporočate? V stolpnici ali v ZD?

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Šola za starše- kje še?
24.8.2005 14:18:49   
Teni_
Jaz sem hodila v porodnišnici in je bilo kar fajn, čeprav je včasih katera kaj 3X ponovila, da je bila na koncu ze tečna. Ne vem pa kako je v ZD. Najboljše, da pokličeta, pa se vse pozanimata. Mislim, pa, da se začne v začetku vsakega meseca. Potem pa je, če se prav spomnim 8 predavanj. Sem ze pozabila, ker je ze skoraj 2 leti od tega. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Šola za starše- kje še?
24.8.2005 14:35:19   
Badeja
Jaz sem hodila v Mariboru. Pokličeš zadnji teden v mesecu ( porodnišnico) in se prijaviš, takrat ti povejo tudi termine. Meni je bilo zelo všeč. ;) Predavanja pa so v stolpnici.
Glede ZD pa od kolegic nisem dobila ravno pozitivnih mnenj.

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Šola za starše- kje še?
24.8.2005 14:39:16   
bernarda1
Živjo!
Mi smo ravno včeraj končali z šolo!Mislim pa da imajo v Mariboru to šolo vsak mesec.Jaz sem zmojim:love:hodila od".8.Do23.8.Svetujem ti ,da pokličeš v MB.porodnišnico(02/321-10-00),ali pa se oglasiš v avli porodnišnice in ti bodo povedali kako in kaj.Bilo pa je zelo zanimivo in poučno.Upam ,da ti bo kaj pomagalo.Lep dan.
Bernarda

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Šola za starše- kje še?
24.8.2005 19:27:23   
mujcek
Kajjjj, da je na Ptuju vse polno? Ja kje pa so vse srečke :nosecka:, če pa jih ni videt nikjer! Jaz sem tudi razočarana glede te šole, prvič zato, ker je v dopoldanskem času- sedaj sem dopoldne še v službi, zadnji mesec pa mi tudi ne bo več tam za sedeti; no sedaj pa še tole :grrr:

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Šola za starše- kje še?
24.8.2005 19:57:24   
KMALU
Kdaj ste pa sploh zacele hodit v materinsko solo?
Ste sploh vse hodile?

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Šola za starše- kje še?
25.8.2005 9:56:55   
Ada
Mujcek, po mojem se prijavlja veliko ne-Ptujčank, ker so majhne skupine. A ti že veš, kje boš rodila?

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Šola za starše- kje še?
25.8.2005 13:00:49   
Teni_
Najboljše, da greš nekje 2 meseca prej. Je malo lazje kot pa zadnji mesec tam sedet po 4 ure. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?