Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 8:27:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem tudi v torek v šolo, pa ne bi vedla, da moraš kaj posebno sabo vzet. Materinsko imaš pa tako ali tako skoz pri sebi. Pa v torbico spravi kakšen zvezek pa kuli, če boš kaj rabila zapisat. Sicer boš pa taprvič videla, kaj bi rabila, pa boš tadrugič sabo prinesla :)- Se vidiva! Tinka 16T 6/7
|
|
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 8:29:12
|
|
|
|
ANJA5
|
A mi prosim poveš kakšna sta že oba termina? Anja
|
|
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 8:33:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Anja5, jaz zaenkrat vem, da moram bit v torek, 1.2. ob 16ih v stari porodnišnici v predavalnici. Več ne vem, zaenkrat :zmeden:
|
|
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 8:36:20
|
|
|
|
ANJA5
|
Men se zdi, da sta dve uri - ali je za prvič samo ena potem pa dve... A grejo očki ta prvič tud zraven, men je una tam rekla da kao ni treba:zmeden: Sem že čist zmešana... HELLLLPPPPP Anja
|
|
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 8:42:25
|
|
|
|
anitaz
|
Mislim, da je druga ura ob 18-ih...se mi zdi, da sem tako prebrala pred 14-imi dnevi..:zmeden: Očka pa normalno, da lahko gre zravn.Vsaj midva bova oba šla,škodovati ne more ;) Lp!
|
|
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 8:46:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič je samo ob 16ih. Pol se pa zmeniš za naprej...imaš na izbiro dopoldne, 16ih, 18ih pa men se zdi, da tudi zvečer. Jaz bom prvič sabo zvlekla dragega, pol ga bom pa poslala na tist "šnel kurz", ki je samo 2 uri za očke. Ker on pa res ne rabi hodit z mano na vsa tisti predavanja. Anja5, mal zadihaj, pa ne bit zmešana :)- Se vidimo...če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj ;) Tinka
|
|
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 10:15:00
|
|
|
|
Naja31
|
Ne, prvic je tako ob 16h kot ob 18h. Prejsnji teden sem vprasala, ker midva ob 16h ne moreva. Potem pa imas na izbiro tri termine: dopoldne (mislim da ob 9h ali 10h) in popoldne (16h in nekje okrog 18h). Jaz bom tudi prvic zvlekla dragega s sabo, potem bo pa verjetno tudi on sel na "snelkurz". Mislim, da ne potrebuse nic posebnega s seboj. Materinsko, zvezek, kuli in nalepke, seveda. Lp, Naja
|
|
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 10:55:43
|
|
|
|
fricka
|
Priključujem se z vprašanjem o materinski šoli. Vidim, da ste zelo v različnih obdobjih nosečnosti. Jaz sem v 26. tednu, pa so me babice odslovile, da je za obisk šole prezgodaj. Po njihovem mnenju naj bi počakala še en mesec. Ker pa je moj buši čedalje večji in jaz nerodna, se vam nameravam pridružiti 1. februarja. Kaj mislite o tem?
|
|
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 11:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Čaki mal :zmeden: Zakaj bi bilo prezgodaj?!?! Ne štekam :zmeden: :zmeden: Pa kaj je sploh važno, ali si 17T ali 20T ali pa 26T?!?! Sej greš v šolo zaradi sebe, ne pa zaradi njih. Mislim katastrofa...a zdej nam bojo pa rekli, da NE SMEMO pridet, al kaj?!?!! :grrr: Kaj pa če grem v Bukarešto do junija?!?! Groza, čist sem ogorčena. Ne more bit to tko. Sigurno ne. Ti kar prid v torek...se bom jaz skregala za obe :)-
|
|
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 11:13:54
|
|
|
|
Naja31
|
Ojla, ko sem bila na predavanju o zgodnji nosecnosti, so rekli, da priporocajo oisk sole za starse okrog 32 tedna. Prej naj bi bilo prezgodaj, ker do poroda vse pozabis, kasneje pa ze tezko sedis. Jaz grem 1.2. ko bom v 31. tednu, pa mi je zal, da nisem sla ze januarja. Komaj sama sebe okrog prenasam,pa vse me boli in si sploh ne predstavljam kako bom tam skoraj vsak dan visela 2 uri. Ti pa ne morejo prepovedati, da prides, ko zelis. Lp, Naja
|
|
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 11:15:17
|
|
|
|
Naja31
|
Tinka74, meni pa na tem linku nic ne odpre. Pise "there is no file with that name". N.
|
|
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 11:44:29
|
|
|
|
fricka
|
Prav imaš Naja, tudi jaz tako razmišlam in zagotovo pridem 1. februarja. Se mogoče spoznamo.
|
|
|
|
Šola za starše-1.februar-LJ 27.1.2005 11:58:52
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm mogoče bo zdej šlo. To je v bistvu stran, kjer so zapiski iz vseh predavanj iz šole za starše. Mislim, še vedno ne štekam :zmeden: Zakaj misljo, da boš pozabil, kako moraš dihat pa kako previt otroka ?!?! Sej itak cele dneve skor beremo knjige pa se zanimamo za te stvari. Bomo vidli, če me bodo v torek vrgli ven :)- Tinka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Ko otrok rišem_mKo moj otrok riše, jaz največkrat:vprašam, da mi pove kaj je kje narisal (
29%)
okaram, česa ni lepo narisal (
2%)
svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (
2%)
narišam sam/a, da vidi kako se kaj nariše (
3%)
pohvalim, da se je zelo potrudil (
64%)
ga spodbujam za drugačne dejavnosti (
1%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!